Acteerdebuut Kim Kardashian in 'American Horror Story' zorgt voor verbaasde reacties

Het lijkt erop dat Kim Kardashian misschien niet zo'n slechte toevoeging is aan 'American Horror Story' als mensen van tevoren vreesden...

Nina Beerendonk, 22-09-2023 12:20

Kim Kardashian is in het nieuwe seizoen van American Horror Story voor het eerst te zien als actrice. En zoals verwacht heeft de eerste aflevering voor heftige reacties gezorgd bij kijkers, die vooral verbaasd bleken te zijn.
Seizoen 12 van American Horror Story, getiteld Delicate, ging in première op 20 september. In het seizoen zien we hoe actrice Anna Victoria Alcott (Emma Roberts) meerdere mislukte pogingen tot IVF ervaart. Hoewel ze nog steeds een gezin wil, vermoedt Anna al snel dat iets haar op het oog heeft en haar streven naar moederschap in gevaar brengt.

Potentieel

Tot de verrassing van sommige fans kreeg Kardashian een rol in de serie, waarin ze een personage speelde genaamd Siobhan Walsh. Veel kijkers waren geschokt en teleurgesteld na deze mededeling. Maar nu de eerste aflevering is uitgezonden zijn fans verbaasd, en niet op een negatieve manier.

Kijkers zien namelijk behoorlijk wat potentieel en zijn positief verrast als het aankomt op Kardashians acteerkunsten. Hoewel niet alle reacties op social media dolenthousiast zijn, zijn de reacties minder negatief dan verwacht.

Reacties

Bekijk hieronder een aantal van de reacties:

De meeste mensen dachten dat een reality-tv-figuur als Kardashian de rol niet effectief op zich zou kunnen nemen. Sommigen vreesden zelfs dat seizoen 12 van American Horror Story het begin van het einde zou zijn voor AHS.

Lady Gaga

Kardashian was echter niet de eerste persoon waarmee American Horror Story een verrassende castingkeuze maakte. Lady Gaga debuteerde in 2015 in American Horror Story: Hotel. Hoewel ze bekendstaat om haar zangcarrière, was de rol het begin van haar acteercarrière en won ze er zelfs een Golden Globe mee.


Wie weet is dit ook wel het begin van Kardashians acteercarrière. Het is nog niet bekend wanneer seizoen 12 in Nederland te zien zal zijn. De vorige seizoenen van American Horror Story bekijk je op Disney+.
Lees meer over: American Horror Story, AHS, Kim Kardashian, Emma Roberts, Ryan Murphy, Brad Falchuk, Halley Feiffer, Disney, Disney Plus

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in