search
Avontuurlijke en mysterieuze Amazon Original verovert Prime Video
Films / Nieuws

Avontuurlijke en mysterieuze Amazon Original verovert Prime Video

De thriller staat momenteel op de eerste plaats in de Top 10 van de dienst. Wanneer je zin hebt in een avondje vol mysterie, historie en spanning, dan zit je bij 'Invitation to a Murder' zeker goed.

De mysterieuze thriller is sinds kort te zien bij de dienst en weet veel kijkers te boeien. Met een speelduur van iets meer dan anderhalf uur en een goede cast, is het zeker aan te raden de film een keer te streamen.

De film is geregisseerd door Stephen Shimek, hij is ook wel bekend van zijn werk aan Nocturne en Dragon Warriors.

Mysterieuze ontmoeting


Zuid-Engeland, 1934. Miranda Green, een 28-jarige bloemiste uit Londen, wordt samen met vijf mysterieuze vreemdelingen uitgenodigd om het afgelegen landhuis van miljardair Lew Findley te bezoeken.

Bij aankomst is de gastheer niet aanwezig en vragen ze zich af of ze hem nog gaan ontmoeten. Wanneer een van de gasten wordt vermoord, is iedereen verdachte en moeten ze er samen uit zien te komen.

In de film


De cast van de film bestaat onder anderen uit Mischa Barton, Chris Browning, Bianca A. Santos, Giles Matthey, Grace Lynn Kung, Seamus Dever en Amy Slone.



Uitnodigende beelden en vermakelijke personages


De film wordt bij Prime Video massaal gekeken, op IMDb resulteert dit nog niet in een heel hoog cijfer. Invitation to a Murder staat daar nu op een 5/10. Als de film wat langer te streamen is, kan dit cijfer er nog heel anders uit gaan zien.

Op Rotten Tomatoes zien we nog geen score voor de film. Wel vertelt een van de critici, "Hoewel het niet zo gedenkwaardig is, is 'Invitation to a Murder' leuk genoeg zodat mysteriefans zich zeker zullen vermaken, met zijn uitnodigende beelden, sympathieke cast en vermakelijke personages."





Prime Video


Wanneer je tijd hebt voor anderhalf uur vol avontuur en mysterie, raden we je aan om Invitation to a Murder te streamen bij Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen