search
Het einde is nabij: 'Doom Patrol' wordt afgerond met nog een paar afleveringen
Series / Nieuws

Het einde is nabij: 'Doom Patrol' wordt afgerond met nog een paar afleveringen

Alles is helemaal klaar voor wat volgens de acteurs een groots en waardig afscheid wordt.

HBO Max komt binnenkort met de laatste paar afleveringen van de hitserie Doom Patrol en kondigt in een nieuwe trailer aan dat vanaf 12 oktober de superhelden weer terug zullen keren.

In de laatste afleveringen staat het team voor de uitdaging om hun laatste strijd aan te gaan tegen Immortus, terwijl hun jeugd snel vervaagt en ze razendsnel beginnen te verouderen, wat een echte belemmering vormt voor hun verdere avonturen.

Waardig einde


Acteur Joivan Wade, die in Doom Patrol de rol van Victor Stone (Cyborg) speelt, vertelt dat fans kunnen rekenen op een waardig afscheid van de groep superhelden. Hij vertelt er zelf over:

"Het is prettig voor de fans, wat ik het belangrijkst vond. Ik vind het altijd frustrerend als series niet de kans krijgen het hoofdstuk mooi af te sluiten, en de fans met een bevredigd gevoel achter te laten."

Een laatste avontuur


Tussen het redden van de wereld en het redden van elkaar, moet de Doom Patrol hun diepste angsten onder ogen zien en beslissen of ze klaar zijn om het verleden los te laten om hun toekomst in eigen handen te nemen, de vraag is of dat lukt.



Kijk vanaf 12 oktober naar de allerlaatste afleveringen van Doom Patrol, in Nederland op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen