search
HBO Max komt deze week met 7 nieuwe afleveringen waaronder het spraakmakende 'The Outlaws'
Series / Nieuws

HBO Max komt deze week met 7 nieuwe afleveringen waaronder het spraakmakende 'The Outlaws'

Deze week is er genoeg misdaad, intrige en hilariteit te zien op HBO Max.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

East New York (seizoen 1)



Verschijnt op: Dinsdag 26 september
Genre: Misdaad / Drama / Mysterie

Synopsis: Deze misdaadserie draait om inspecteur Regina Haywood en haar diverse team van politieagenten in het 74e district van oostelijk New York.





The Outlaws (seizoen 2)



Verschijnt op: Dinsdag 26 september
Genre: Komedie / Misdaad / Drama
Kijk op: HBO Max

Synopsis: Zeven delinquenten beginnen aan hun taakstraf, het renoveren van een gebouw. De groep zit dicht op elkaar waardoor spanningen toenemen, vooroordelen op de proef worden gesteld en levens zich met elkaar verstrengelen.





Fantastic Friends (seizoen 2 - aflevering 8)



Verschijnt op: Woensdag 27 september
Genre: Documentaire / Reality-TV
Kijk op: HBO Max

Synopsis: James en Oliver Phelps, bekend als de Weasley-tweeling uit de Harry Potter-films, nemen ons mee op een buitengewoon avontuur, waarbij ze fascinerende gasten ontmoeten, betoverende locaties verkennen en fenomenale uitdagingen aangaan.





Overige series nieuw op HBO Max



Hieronder de overige series die deze week op HBO Max verschijnen.

27 september: Savior Complex (seizoen 1) - Documentaire / Misdaad - Renee Back was een jonge Amerikaanse missionaris die een liefdadigheidsinstelling oprichtte voor ondervoede kinderen in Jinja, Oeganda. Echter bleek dat Renee zelf de zieke kinderen behandelde, zonder enige medische achtergrond te hebben.

27 september: The Freak Brothers (seizoen 2) - Animatie / Avontuur / Komedie - De serie speelt zich af in het moderne San Francisco. De hoofdrollen zijn voor vier cannabis-minnende en tijdreizende ‘Freaks’ uit het eind van de jaren zestig: Freewheelin’ Franklin, Phineas, Fat Freddy en Fat Freddy’s Cat, oftewel Kitty.

28 september: Starstruck (seizoen 3) - Komedie - Jessie, een millennial zonder ambitie, gaat met Tom Kapoor naar bed, zonder te beseffen dat hij een van de grootste filmsterren van Londen is. Samen zoeken ze hun weg in de ongemakkelijke ochtend erna en de complicaties die volgen.

29 september: Teenage Euthanasia (seizoen 2 - aflevering 10) - Animatie / Komedie / Fantasie - Teenage Euthanasia speelt zich af in de nabije toekomst en gaat over de familie Fantasy, die in Florida begrafenisonderneming Tender Endings runnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen