'Daryl Dixon' brengt 'The Walking Dead' terug naar zijn gloriedagen - Recensies prijzen nieuwste seizoen

Kijkers en critici laten blijken dat de nieuwste spin-off overduidelijk het bekijken waard is.

Glenn Walsh, 23-09-2023 11:12

De allernieuwste spin-off uit het universum van The Walking Dead levert tot zover een uitstekend eerste seizoen. Met nog maar twee afleveringen uitgezonden is vrijwel iedereen lovend over Daryl Dixon.
De serie weet op Rotten Tomatoes een uitstekende score van 90% te halen bij de critici, en 89% bij het publiek. Tot zover scoort het beter dan de Maggie en Negan spin-off Dead City en is het het best gewaardeerde seizoen sinds seizoen zes van The Walking Dead.

Spin-offs werken nog steeds

De spin-off, die voluit The Walking Dead: Daryl Dixon heet, gaat zoals de titel al doet vermoeden over een van de populairste personages uit The Walking Dead als hij plots in Frankrijk terecht komt en daar een nieuw avontuur aangaat.

Met deze score is Daryl Dixon de best gewaardeerde spin-off, en weet het zelfs beter te scoren dan alle acht seizoenen van die andere spin-off Fear the Walking Dead. Geen wonder dat er nu al een tweede seizoen besteld is.

Nog meer dan genoeg zombies

President van televisienetwerk AMC, Dan McDermott, realiseert zich dat hij weer een topserie in handen heeft. Samen met eveneens goed ontvangen Dead City voorziet hij een gouden toekomst voor het universum van The Walking Dead


Momenteel is de spin-off Daryl Dixon in Nederland niet te zien. Je kunt wel alle afleveringen van het origineel The Walking Dead kijken op Netflix.
Lees meer over: The Walking Dead, Daryl Dixon, Dead City, Fear the Walking Dead, AMC, Dan McDermott, Netflix

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in