search
'Daryl Dixon' brengt 'The Walking Dead' terug naar zijn gloriedagen - Recensies prijzen nieuwste seizoen
Series / Nieuws

'Daryl Dixon' brengt 'The Walking Dead' terug naar zijn gloriedagen - Recensies prijzen nieuwste seizoen

Kijkers en critici laten blijken dat de nieuwste spin-off overduidelijk het bekijken waard is.

De allernieuwste spin-off uit het universum van The Walking Dead levert tot zover een uitstekend eerste seizoen. Met nog maar twee afleveringen uitgezonden is vrijwel iedereen lovend over Daryl Dixon.

De serie weet op Rotten Tomatoes een uitstekende score van 90% te halen bij de critici, en 89% bij het publiek. Tot zover scoort het beter dan de Maggie en Negan spin-off Dead City en is het het best gewaardeerde seizoen sinds seizoen zes van The Walking Dead.

Spin-offs werken nog steeds


De spin-off, die voluit The Walking Dead: Daryl Dixon heet, gaat zoals de titel al doet vermoeden over een van de populairste personages uit The Walking Dead als hij plots in Frankrijk terecht komt en daar een nieuw avontuur aangaat.

Met deze score is Daryl Dixon de best gewaardeerde spin-off, en weet het zelfs beter te scoren dan alle acht seizoenen van die andere spin-off Fear the Walking Dead. Geen wonder dat er nu al een tweede seizoen besteld is.

Nog meer dan genoeg zombies


President van televisienetwerk AMC, Dan McDermott, realiseert zich dat hij weer een topserie in handen heeft. Samen met eveneens goed ontvangen Dead City voorziet hij een gouden toekomst voor het universum van The Walking Dead



Momenteel is de spin-off Daryl Dixon in Nederland niet te zien. Je kunt wel alle afleveringen van het origineel The Walking Dead kijken op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen