search
Goed scorende Indiase misdaadfilm beklimt de Netflix Top 10
Films / Nieuws

Goed scorende Indiase misdaadfilm beklimt de Netflix Top 10

De film 'Jaane Jaan' of ook wel 'Suspect X' genoemd, is sinds kort te streamen bij Netflix en weet een hoop kijkers naar zich toe te trekken.

Op dit moment staat de film op een mooie vierde plek in de Netflix Top 10. Op IMDb pakt de film een goed cijfer met 7.2/10. Stream hem nu bij de dienst.

Zo doet de film het tot nu toe


Met zes stemmen van de critici staat de film bij Rotten Tomatoes nu op een score van 67%. "Voor Jaane Jaan werkt Sujoy Ghosh met het beste materiaal dat hij ooit heeft gehad en twee acteurs die tegenwoordig geen kwaad lijken te kunnen doen.", vertelt een van de critici.

Een van de andere critici zegt, "Enorm verheven door de centrale vertolkingen van Kareena Kapoor Khan, Vijay Varma en Jaideep Ahlawat, is 'Jaane Jaan' de beste film van regisseur Sujoy Ghosh tot nu toe."

Regie en cast


De film is van regisseur Sujoy Ghosh, andere films van hem zijn onder meer Kahaani en Badla.



We zien in deze misdaadfilm Kareena Kapoor Khan, Vijay Varma, Jaideep Ahlawat, Saurabh Sachdeva, Shyam Gopal en Lin Laishram.

Synopsis


Een alleenstaande moeder raakt verstrikt in een misdaadonderzoek. Haar begaafde buurman, die wiskunde doceert, schiet te hulp en een volhardende en meedogenloze agent bijt zich vast in de zaak.

Op Netflix


Wanneer je tijd en zin hebt in een ruime twee uur durende misdaadfilm, is het aan te raden om Jaane Jaan te streamen bij Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen