Van idee tot realiteit: Bekijk de unieke backstage-beelden van 'Star Wars: Ahsoka'

Al die geweldige en futuristische dingen beginnen natuurlijk als een klein idee.

Glenn Walsh, 24-09-2023 11:47

Disney's nieuwe hitserie Star Wars: Ahsoka is inmiddels zes afleveringen verder en fans zien steeds meer personages en voertuigen gestalte krijgen. In nieuwe beelden is te zien hoe dit tot stand is gekomen.
Op de officiële Star Wars-kanalen op social media geven de makers een unieke blik in de totstandkoming van allerlei coole dingen. Van kleding tot accessoires, tot complete ruimteschepen en de bekende lightsabers.

Herkenbaar en iconisch

Het personage Ahsoka Tano, gespeeld door actrice Rosario Dawson, staat bekend om het vliegen in haar Jedi-Shuttle de T6. Deze was al eerder te zien in Star Wars: The Clone Wars. Maar dat is uiteraard niet het enige ruimteschip.

Fans zullen vast ook wel de Home One hebben herkend. Dit iconische ruimteschip van de Rebel Alliance was eerder te zien in Return of the Jedi. Misschien wel het meest bekend van de scène met Admiral Ackbar die zegt: "It's a trap!"

Creatieve breinen

In de nieuwe video deelt een van de creatieve breinen van Industrial Light & Magic, John Goodson, details over hoe de T6-shuttle tot leven is gekomen, en hij legt uit dat het een unieke uitdaging was. Kijk de video hieronder:
Kijk elke week een nieuwe aflevering van Ahsoka op Disney+.
Lees meer over: Star Wars, Ahsoka, The Clone Wars, Return of the Jedi, Rosario Dawson, Disney, Disney Plus

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader