search
'Expend4bles' zie je nu in de bioscoop: waar stream je de andere drie delen?
Films / Video/clip/featurette

'Expend4bles' zie je nu in de bioscoop: waar stream je de andere drie delen?

Vanaf 5 oktober is het mogelijk om het vierde deel van deze keiharde actiereeks te bewonderen in de bioscoop.

Het meedogenloze team komt weer bij elkaar in deze vierde film in de actiereeks. Deel vier is straks in de bios, maar waar kan je de andere delen streamen om weer bij te zijn voor de komende film?

De eerste drie films uit de reeks weten allemaal prima te scoren bij IMDb. Alle films weten daar een score van rond de 6.4/10 te halen. De vraag voor nu is of deze vierde film ook aan de verwachtingen gaat voldoen.

The Expendables


In dit eerste deel maken we kennis met Barney Ross en zijn meedogenloze team aan huursoldaten. Ze gaan de strijd aan met een wrede dictator die een land in zijn greep houdt. Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren en anderen komen in actie om deze dictator en zijn leger aan de kant te zetten.

Dit eerste deel is geregisseerd door Sylvester Stallone en kan je streamen bij Prime Video en Videoland.

The Expendables 2


In het tweede deel, geregisseerd door Simon West, volgen we de huursoldaten nadat ze door de louche CIA-agent Church op pad gestuurd worden om een pakketje terug te halen. De missie loopt niet zoals gepland als een andere groep huurlingen achter hetzelfde palletje aan zit.

Deze film stream je ook bij Prime Video en Videoland.



The Expendables 3


Barney en zijn team komen oog in oog te staan met Stonebanks, de medeoprichter van The Expendables, waarvan ze dachten dat hij niet meer leefde omdat Barney hem noodgedwongen heeft moeten doden. Althans, dat dachten ze. Nu moet het team het opnieuw tegen hem opnemen.

Dit derde deel is geregisseerd door Patrick Hughes en kan je momenteel alleen streamen bij Videoland. Je kan er bij Prime Video wel voor kiezen om de film te huren of te kopen.

Bijna in de bioscoop


Je hebt dus zeker nog even de tijd om alle films te streamen voordat het vierde deel, Expend4bles, in de bioscoop is. Deze is vanaf donderdag 5 oktober in Nederland in de bioscoopzalen te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen