search
'The Continental'-regisseur bewondert Mel Gibson's professionele aanpak
Series / Nieuws

'The Continental'-regisseur bewondert Mel Gibson's professionele aanpak

De regisseur loopt weg met het talent, ervaring en professionaliteit van de acteurveteraan.

Sinds een paar dagen is The Continental, de nieuwe serie gebaseerd op de verhalen uit de films van John Wick, in première gegaan. Eén van de sterren uit de cast kan op veel lof rekenen.

In de serie speelt acteur Mel Gibson de rol van de hotelmanager Cormac en regisseur Albert Hughes, die twee delen van de driedelige serie heeft geregisseerd, wist al snel Gibson's professionaliteit en boeiende aanwezigheid op de set te prijzen.

Veelzijdig en getalenteerd acteur


In een interview benadrukte Hughes het onderscheid tussen Gibson's imago voor de camera en zijn reputatie achter de schermen. Hij beschreef hem als een echte professional die iedereen, van productie-assistenten tot figuranten, met respect behandelt.

Hughes merkte ook op dat Gibson de neiging heeft om zijn eigen unieke humor in zijn personages te verwerken, een kenmerk dat inmiddels synoniem staat met zijn acteercarrière.

Belangrijke rol


In "The Continental" neemt Gibson opnieuw een centrale rol op zich in een prestigieus project, waarbij hij de eigenaar van het gelijknamige etablissement speelt en fungeert als een geduchte tegenstander voor Winston.



Kijk vanaf nu elke week een nieuwe aflevering van The Continental: From the World of John Wick op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen