Misdaadthriller met Jeffrey Dean Morgan scoort bij Prime Video

Filmnieuws - 'The Postcard Killings' weet bij Prime Video een hoop kijkers naar zich toe te trekken. De film staat nu op een nette tweede plek in de Top 10 achter het populaire 'Invitation to a Murder'.

Patricia Koning, 25-09-2023 08:29

Ondanks dat de film niet overal even goed scoort, zijn een hoop mensen enthousiast over de film, gebaseerd op de bestseller van James Patterson en Liza Marklund.
Met regie van Danis Tanovic, bekend van Success, Tigers en Shell Shock, weet deze misdaadfilm bij Prime Video nu te overtuigen.

Cast

In de hoofdrollen zien we naast onze eigen Famke Janssen, Jeffrey Dean Morgan, Cush Jumbo, Joachim Król en Steven Mackintosh.

Het verhaal

Jacob Kanon, een detective uit New York, onderzoekt de dood van zijn dochter die tijdens haar huwelijksreis in Londen werd vermoord.

Hij weet de hulp in te schakelen van een Scandinavische journalist wanneer anderen in heel Europa een soortgelijk lot ondergaan.


Degelijke thriller

Op de site van IMDb doet de film het redelijk met een 5.7/10. Bij MovieMeter pak de film een score van 2.61/5 en vertelt een van de kijkers, "Ik was geïntrigeerd door de trailer en het scenario. Alhoewel er wel iets van een tijdlijn geschetst wordt door de interval waarin de moorden plaatsvinden, miste ik vooral een besef van tijd."

Een andere kijker zegt, "Ja hoor, een prima film.. Verwacht geen 'Seven', of 'Kill the Girls'.. Maar een degelijke thriller… Sommige stukken hadden beter gemogen, maar ga vooral zonder voorkennis de film aanschouwen."

Prime Video

Stream deze misdaadthriller nu bij Prime Video.

Lees meer over: Prime Video, The Postcard Killings, Jeffrey Dean Morgan, Famke Janssen, Danis Tanovic, Cush Jumbo, Joachim Krol, Steven Mackintosh, James Patterson, Liza Marklund

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Hoe is het met 'Brienne of Tarth' uit 'GoT'?

Hoe is het met 'Brienne of Tarth' uit 'GoT'?

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader