'Game of Thrones': Emilia Clarke sprak over haar angst voor haar dood tijdens de opnames

Emilia Clarke deelt haar angstaanjagende ervaring met een hersenaneurysma op 24-jarige leeftijd.

Adrienne Koolen, 25-09-2023 11:00

Iedereen weet dat geld en beroemdheid zeker niet alles zijn. Emilia Clarke heeft hier een heel eng voorbeeld van gedeeld. De actrice dacht namelijk dat ze zou overlijden en haar verhaal komt bij velen hard binnen.
Het menselijk lichaam is ongelooflijk kwetsbaar en soms kan zelfs de beste medische zorg falen om iemand gezond te houden. Dit gebeurde bij Emilia Clarke toen ze 24 was en volop van het leven aan het genieten was.

Een heftige gezondheidscrisis

Toen Emilia Clarke 24 jaar oud was, kreeg ze een hersenaneurysma. Ze had een druk schema dat haar veel stress bezorgde en een hersenoperatie ertussen helpt hier niet bij.


Bovendien is een operatie buitengewoon beangstigend en het herstelproces vereist veel fysieke, maar ook mentale kracht. Gelukkig lukte het Clarke om binnen een maand te herstellen, maar het waren de engste weken van haar leven.

De ervaring

De actrice vertelde aan The New Yorker dat ze op een gegeven moment haar eigen naam niet meer wist: "Ik raakte in blinde paniek. Ik had nog nooit zo’n angst ervaren".

Bekijk hieronder de top 20 momenten en stream Game of Thrones op HBO Max.

Lees meer over: Game of Thrones, House of the Dragon, Dany, Grey Worm, Jacob Anderson, Emilia Clarke, Kit Harington, Jon Snow, Daenerys, Lena Headey, Cersei, Sean Bean, Ned Stark

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Hoe is het met 'Brienne of Tarth' uit 'GoT'?

Hoe is het met 'Brienne of Tarth' uit 'GoT'?

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader