'Game of Thrones' Emilia Clarke kan Kit Harington niet vergeven voor zijn bedrog

Kit Harington is echt een stap te ver gegaan en Emilia Clarke kan hem niet vergeven.

Adrienne Koolen, 25-09-2023 22:54

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Er is heel wat gebeurd in alle seizoenen van Game of Thrones en sommige momenten hebben iedereen teleurgesteld. Niet alleen voor de fans en de personages, maar ook voor de acteurs. Zo koestert Emilia Clarke nog steeds wrok tegen Kit Harington.
Vijf jaar geleden eindigde een van de grootste series van de wereld; Game of Thrones. Niet iedereen is echter helemaal bijgekomen van de gebeurtenissen in de finale.

Alles is in de war gebracht

In de laatste paar afleveringen is alles door de war gehaald en één moment wordt als absolute mislukking gezien. Het verhaal van Daenerys Targaryen was nog niet volledig klaar en het feit dat ze vermoord werd door haar neef Jon Snow hielp niet mee.


Zelfs Emilia Clarke heeft hier nog moeite mee, aangezien haar personage heel erg belangrijk was (en is) voor haar. Ze beschuldigt haar co-ster kit Harington van de moord. Ze liet weten dat ze "geirriteerd was dat Jon Snow niet te maken kreeg met [de gevolgen van de moord op haar]".

Geen gevolgen

Ze vindt het belachelijk dat Jon Snow weggekomen is met moord en al helemaal dat haar personage het slachtoffer was.

Bekijk hieronder de top 20 momenten en stream Game of Thrones op HBO Max.

Lees meer over: Game of Thrones, House of the Dragon, Dany, Grey Worm, Jacob Anderson, Emilia Clarke, Kit Harington, Jon Snow, Daenerys, Lena Headey, Cersei, Sean Bean, Ned Stark

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in