search
Kit Harington kritisch over geliefd onderdeel in 'Game of Thrones': "Het was verschrikkelijk"
Series / Nieuws

Kit Harington kritisch over geliefd onderdeel in 'Game of Thrones': "Het was verschrikkelijk"

Kit Harington had het niet altijd naar zijn zin op de set van 'Game of Thrones'.

Game of Thrones is (op de finale na) nog altijd een geliefde serie onder fans. Eén van de grote hoogtepunten van de serie waren de draken. Toch was niet iedereen enthousiast over de wezens.

Na het mislukken van het einde van Game of Thrones was House of the Dragon het enige verhaal dat mogelijk het vertrouwen van het publiek kon herwinnen. En dat lukte, want de spin-off werd een enorm groot succes en is momenteel bezig met de opnames voor een tweede seizoen.

Geen acteren


Het zal je echter verbazen dat de acteurs in Game of Thrones niet zo enthousiast waren over hun scènes met draken. Voor Kit Harington waren de drakenscènes bijvoorbeeld een marteling om te filmen. De acteur vertelde over zijn ervaringen in een interview met de Evening Standard:

"Emilia klaagde er al seizoenen over, en ik dacht: 'Ja, ja, ja. Het zal wel.' Maar ze had volkomen gelijk. Het was verschrikkelijk. Het is helemaal geen acteren. Het is geen acteren, het zal nooit acteren zijn, en het is niet waarvoor ik me had aangemeld", legde hij uit.

CGI


De acteurs hadden problemen met het filmen van de drakenscènes omdat de wezens gemaakt worden met CGI. Tijdens het filmen van de scènes spelen de acteur met een nogal ongemakkelijk uitziende robotmachine die de bewegingen van de draak nabootst. Het uiterlijk van genoemde draak wordt volledig aan hun verbeelding overgelaten.Als kijkers hebben we daar gelukkig geen last van. Bekijk Game of Thrones op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen