search
Dit kleine grapje in 'The Office' kostte ze maar liefst $ 60.000
Series / Featured

Dit kleine grapje in 'The Office' kostte ze maar liefst $ 60.000

Een duur grapje van de makers van de Amerikaanse variant van 'The Office'

The Office is één van de meest geslaagde comedyseries van de afgelopen jaren. Zowel de Britse versie met Ricky Gervais als de Amerikaanse versie met Steve Carell scoorden uitstekend bij het grote publiek.

Tijdens de podcast Office Ladies, gepresenteerd door Jenna Fischer en Angela Kinsey, twee van de actrices uit de serie die de rollen van Pam en Angela speelden, kwam het volgende incident aan de orde.

Japanese Christmas


In de aflevering 'Japanese Christmas', de tiende aflevering van het derde seizoen zwaait het personage van Steve Carrell, directeur Michael Scott, met vliegtickets terwijl hij een stukje uit het nummer 'Two Tickets to Paradise' van Eddie Money zingt.

In de productie wist men eigenlijk wel dat dit niet zonder gevolgen zou zijn als ze dit uit zouden zenden. "Dit gaat ons 60.000 dollar kosten." Toch nam men het risico en haalde dit stukje de uiteindelijke montage van de aflevering."Nog nooit had een van mijn grappen zoveel geld gekost", bekende de scenarist Jennifer Celota in de podcast.

John Mayer


In dezelfde aflevering zit overigens ook een verwijzing naar een nummer van John Mayer. De productie maakte slim gebruik van de vriendschap van B.J. Novak met hem om te voorkomen dat hij ook een bedrag zou eisen.



Kijk de serie hier op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen