Nieuw seizoen True-crime serie op Netflix zet boel opnieuw op stelten en knalt gelijk top 10 in

Het tweede seizoen van de serie 'Murdaugh Murders: a Southern Scandal' scoort hoge kijkcijfers op Netflix.

Bas de Kramer, 25-09-2023 15:56

Het True-crime genre scoort nog altijd goed qua kijkcijfers. Het tweede seizoen van de serie: Murdaugh Murders: a Southern Scandal trekt direct veel kijkers en staat in de top van de meest bekeken series van Netflix op dit moment.
Het gaat in deze serie om de familie Murdaugh, een invloedrijke familie van advocaten waar alles van binnenuit niet zo mooi blijkt te zijn als dat de buitenkant doet vermoeden. De familie woont in South Carolina en heeft in de periode tussen 1920 en 2006 maar liefst drie keer een Officier van Justitie voortgebracht.

Waar gaat het over?

Het eerste seizoen van Murdaugh Murders: A Southern Scandal ging over het noodlottige bootongeluk waarbij een jonge vrouw om het leven kwam en de beerput rondom de familie Murdaugh die daarna opengetrokken werd. De misstappen van Paul, de losgeslagen zoon die het bootongeluk veroorzaakte, konden niet langer verborgen blijven.

Als Paul en zijn moeder worden vermoord, wijzen alle pijlen in de richting van vader Alex. Het tweede seizoen focust op de juridische procedures die allemaal lopen en de ondergang van de invloedrijke familie.

Kijk de serie op Netflix.


Lees meer over: murdaugh murders, netflix, murdaugh, southern carolina

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in