Feest: Reboot 'The Office' eindelijk op de kaart door einde stakingen

De originele Amerikaanse showrunner heeft toegezegd de sitcom nieuw leven in te blazen.

Mitchell van Vuren, 26-09-2023 07:17

Groot nieuws: een reboot van The Office is in de maak. De originele Amerikaanse showrunner is verbonden aan het project en hoopt de razend populaire serie een nieuwe vorm te geven.
Toen de sitcom eindigde in 2013, circuleerden er al plannen voor een reboot. Maar veel verder dan enkele geruchten en uitspraken van cast- en crewleden kwam het nooit, tot nu toe. Met het einde van de schrijversstaking in zicht, werd meteen het goede nieuws gedeeld.

Nieuwsbrief

Volgens de nieuwsbrief van Matt Belloni, een veteraan binnen de entertainmentsjournalistiek, wordt er hard gewerkt aan een reboot van The Office, geleid door showrunner Greg Daniels.Dit gebeurde gelijktijdig met de aankondigingen van vele andere projecten, die (weer) zullen worden opgepakt. Helaas is er niets vermeld over de vraag of oude castleden zullen terugkeren naar het beroemde kantoorpand.

Interesse

Sommige castleden van The Office, waaronder John Krasinski en Mindy Kaling, hebben echter laten weten dat ze open zouden staan voor een terugkeer naar het scherm in hun oude rollen.B.J. Novak heeft zich terughoudend opgesteld als de originele schrijver, producent en regisseur van de serie. Daarnaast kan je hem kennen van zijn rol als Ryan Howard. Volgens hem zou een reboot artistiek gemotiveerd moeten zijn, en niet enkel moeten draaien om het potentiële financiële gewin.Lees meer over: the office, greg daniels, reboot, stakingen, sitcom, serie

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in