search
Gedoemde Rotterdamse liefde in spijkerharde teaser crimeserie 'Santos'
Series / Trailer

Gedoemde Rotterdamse liefde in spijkerharde teaser crimeserie 'Santos'

Binnenkort is de crimeserie over misdaad en liefde in Rotterdam te zien bij de NPO.

Nog eventjes wachten en dan verschijnt de nieuwste misdaadserie van BNNVARA op de NPO: Santos. In de serie proberen Glen en Yola samen een leven op te bouwen in Rotterdam, maar een mooi lot lijkt niet voor hen in het verschiet te liggen.

Meerdere namen uit Mocro Maffia zijn ook hier op de aftiteling te zien. De regie ligt namelijk in handen van Giancarlo Sánchez, die betrokken was bij de eerdergenoemde misdaadserie als regisseur, en van Ivan Barbosa, bekend van Cabo. Het script is geschreven door Chris Westendorp (Penoza) en Ashar Medina (Mocro Maffia).

Synopsis


De synopsis luidt: "Liefdeskoppel Glen en Yola proberen samen een leven op te bouwen in Rotterdam. Hoewel ze allebei hun dromen willen najagen, komen ze klem te zitten tussen hun eigen ambities en hun criminele vrienden en familie."De synopsis gaat verder: "Zo wordt aspirant-chefkok Glen meegesleept door zijn dealende beste vriend en komt non-profit ondernemer Yola in conflict met haar criminele moeder die meedogenloos de macht naar zich toetrekt in de Rotterdamse haven."

Release


De Nederlandse dramaserie Santos is vanaf donderdag 9 november wekelijks te zien op NPO3 en NPO Start. De afleveringen zijn vanaf dan ook allemaal te streamen via NPO Plus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen