Gedoemde Rotterdamse liefde in spijkerharde teaser crimeserie 'Santos'

Binnenkort is de crimeserie over misdaad en liefde in Rotterdam te zien bij de NPO.

Mitchell van Vuren, 26-09-2023 06:00

Nog eventjes wachten en dan verschijnt de nieuwste misdaadserie van BNNVARA op de NPO: Santos. In de serie proberen Glen en Yola samen een leven op te bouwen in Rotterdam, maar een mooi lot lijkt niet voor hen in het verschiet te liggen.
Meerdere namen uit Mocro Maffia zijn ook hier op de aftiteling te zien. De regie ligt namelijk in handen van Giancarlo Sánchez, die betrokken was bij de eerdergenoemde misdaadserie als regisseur, en van Ivan Barbosa, bekend van Cabo. Het script is geschreven door Chris Westendorp (Penoza) en Ashar Medina (Mocro Maffia).

Synopsis

De synopsis luidt: "Liefdeskoppel Glen en Yola proberen samen een leven op te bouwen in Rotterdam. Hoewel ze allebei hun dromen willen najagen, komen ze klem te zitten tussen hun eigen ambities en hun criminele vrienden en familie."


De synopsis gaat verder: "Zo wordt aspirant-chefkok Glen meegesleept door zijn dealende beste vriend en komt non-profit ondernemer Yola in conflict met haar criminele moeder die meedogenloos de macht naar zich toetrekt in de Rotterdamse haven."

Release

De Nederlandse dramaserie Santos is vanaf donderdag 9 november wekelijks te zien op NPO3 en NPO Start. De afleveringen zijn vanaf dan ook allemaal te streamen via NPO Plus.

Lees meer over: santos, bnnvara, rotterdam, crime, misdaad, teaser, serie, synopsis

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in