search
Geloof het of niet: John Krasinski droeg een pruik in dit seizoen van 'The Office'
Series / Nieuws

Geloof het of niet: John Krasinski droeg een pruik in dit seizoen van 'The Office'

Van deze perfecte pruik kunnen sommige haarstylisten nog wat leren...

Hoewel je het soms misschien zou vergeten, zijn de kapsels van personages in films en series enorm belangrijk. Ieder klein detail is belangrijk voor het creëren van een volledig beeld voor een personage. En dat is zeker ook het geval in The Office.

Hoewel het unieke aan The Office is dat de serie is geschreven en gefilmd als een documentaire over het leven op een kantoor, moest het uiterlijk van de personages toch perfect gestyled zijn. Jim (gespeeld door John Krasinski) zou bijvoorbeeld niet worden herkend zonder zijn lange en vaak rommelige kapsel, waardoor hij er bijzonder oncool uitzag.

Perfecte pruik


Het bleek dat zijn kapsel zo belangrijk was voor het team achter de serie, dat Krasinski een heel seizoen lang een pruik moest dragen toen hij zijn haren had geknipt voor zijn rol in Leatherheads. Jenna Fischer onthulde dit feitje in een aflevering van de Office Ladies-podcast.

Het seizoen waar de actrice het over had was seizoen 3 van de serie. Wanneer we deze afleveringen aandachtig inspecteren, is het vrij moeilijk om het verschil te zien tussen het echte haar van John Krasinski en de pruik die voor hem is gemaakt. Alles, van de lengte tot de manier waarop het haar aan de uiteinden krult, lijkt perfect op het originele kapsel.

Onthulling


De grote onthulling komt pas tijdens de finale van seizoen 3, wanneer Jims haar wordt geknipt voor een interview. Dat is het moment waarop Krasinski kon onthullen wat al die tijd onder de pruik zat.



Als je het beeld van Jim in je geheugen wilt opfrissen, kun je The Office bekijken op Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max en SkyShowtime.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen