search
Eerste teaser 'Fargo' seizoen 5, en niemand kan de sheriff uitstaan

Eerste teaser 'Fargo' seizoen 5, en niemand kan de sheriff uitstaan

Naar aanloop van het nieuwste seizoen maak je alvast kennis met Roy Tillman.

Valeria Milić
De veelgeprezen serie Fargo komt binnenkort met seizoen 5. Dit zal zich in 2019 afspelen, met Juno Temple als Dorothy "Dot" Lyman en Jon Hamm als Roy Tillman.

Een kleine afwijking is dat Hamm niet met het karakteristieke accent van het Amerikaanse Midwesten zal spreken. Als onaangename sheriff is hij echter uitstekend op zijn plek, hetgeen blijkt uit de teaser.

Cowboy-kitsch


Hierin zien we Tillman met een behoorlijk kitscherige cowboyriem waarop met grote letters "een harde kerel voor harde tijden" te lezen valt. Vervolgens loopt zijn personage een eetgelegenheid binnen en aan de blikken te zien is hij niet bepaald geliefd.

Over de plot is nog niet al teveel bekend, behalve dat Dot iemand met een verleden is. Gaandeweg wordt dit onthuld, en sheriff Tillman is niet bepaald haar beste vriend. Ook nu is er sprake van een indrukwekkende cast, met onder andere Jennifer Jason Leigh, Joe Keery en David Rysdahl.

Seizoen 5 is vanaf 21 november in de VS te zien. De verwachting is dat dit seizoen in Nederland te zijner tijd op Prime Video te zien zal zijn. Kijk Fargo op Prime Video.
Aanbevolen artikelen