search
Makers 'Castlevania' komen met 'Devil May Cry'-serie op Netflix
Series / Trailer

Makers 'Castlevania' komen met 'Devil May Cry'-serie op Netflix

En gezien de reacties op de eerstgenoemde serie, zijn de verwachtingen torenhoog.

Tijdens hun digitale showcase-evenement Drop 01 heeft Netflix onthult dat ze werken aan een anime-serie gebaseerd op de beroemde gamereeks Devil May Cry.

De serie komt uit de koker van Castlevania-producent Adi Shankar, die al sinds 2018 eraan werkt.

Prachtige animatie


In de serie wordt Capcoms demonenjager Dante gepresenteerd aan een een geheel nieuw publiek met prachtige animatie van Studio MIR.

Bij de aankondiging werd ook een eerste teaser getoond met Dante in actie, en werd beloofd dat de serie er snel aan komt.

Demonenjager pur sang


In Devil May Cry zullen we met name Dante volgen. Hij moet de wereld zien te redden van de ondergang wanneer sinistere krachten een poort tussen de mensen- en demonenwereld willen openen.Uit de (korte) eerste beelden is duidelijk te herleiden dat de serie trouwe zal zijn aan de game. Zo komt het nonchalante karakter van Dante goed naar voren en zien we zijn pistolen Ebony en Ivory. We weten nog niet wie de stemmen van de serie zullen inspreken.

Duivelse animatie


Er werd in 2007 overigens al eens een anime gemaakt van Devil May Cry, maar die was lang niet zo grootschalig als deze serie.

Het is nog onduidelijk wanneer Devil May Cry precies zal verschijnen op Netflix, maar ondertussen hebben we wel de bovenstaande teaser om ons lekker te houden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen