search
Huh?! Critici draaien bij met betrekking tot déze fan-favoriet op Prime Video
Series / Nieuws

Huh?! Critici draaien bij met betrekking tot déze fan-favoriet op Prime Video

Na de première waren de recensenten niet onder de indruk, maar zijn inmiddels bijgedraaid.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De John Wick-prequelserie The Continental: From the World of John Wick viel vanaf het begin al prima in de smaak bij de kijkers. Het publiek waardeert het verhaal over de jonge Winston (Colin Woodell), zijn broer Frankie (Ben Robson) en de jonge Charon (Ayomide Adegun).

De critici kwamen niet hoger dan een miserabele 50%. Deze rotte tomaat is inmiddels in een verse tomaat veranderd, de recensies laten inmiddels 64% zien. Hieronder lees je een aantal mogelijke redenen voor de ommekeer.

Relatie tussen Winston en Frankie


Het is natuurlijk supertof dat je er als kijker achterkomt hoe Winston en Charon elkaar hebben ontmoet. Daarnaast zie je echter de ingewikkelde relatie tussen Winston en zijn broer Frankie. Tot dusver is dit de eerste band die in de wereld van John Wick dieper wordt uitgewerkt.

Geen standaard schurk


Mel Gibson zet de sadistische Cormac meer dan geloofwaardig neer. De meeste slechteriken passen in een bepaald format: ze voeren orders uit, of ze beschermen zichzelf. Dit geldt niet voor Cormac, die geniet van zijn macht en zelfs een werknemer zover weet te krijgen dat deze van het hotel afspringt. Van deze manipulatieve sadist zijn we voorlopig nog niet af.

Uitbouwen van het Wickverse


The Continental volgt de filmserie in het geleidelijk verder uitbouwen van het Wickverse. Zo zie je voor het eerst politie-agenten in het hotel, en wordt duidelijker gemaakt waarom de politie niet lijkt te bestaan in het Wickverse. En natuurlijk wordt er gehint op de High Table, en hoe deze precies in elkaar steekt, inclusief de rol van de Adjudicator.

Voor liefhebbers is er dus genoeg te zien en te ontdekken. The Continental is te zien op Prime Video.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen