Deze grimmige misdaadfilm moet je zeker een keer zien bij HBO Max

Filmnieuws - Niet alles is wat het lijkt in deze spannende en mysterieuze misdaadfilm. 'The Good Liar' wordt door velen graag gezien bij HBO Max.

Patricia Koning, 29-09-2023 16:58

Regisseur Bill Condon heeft voor deze film twee topacteurs gevonden die de hoofdrollen vertolken. Maak zeker een keer tijd voor deze film of voeg hem toe aan je kijklijst voor een ander moment.
De film komt uit 2019 en weet met zijn speelduur van 1 uur en 49 minuten velen aan de buis gekluisterd te houden.

In de film

In de twee hoofdrollen zien we niemand minder dan Ian McKellen en Helen Mirren. De twee zijn al tijden bijna buren van elkaar maar troffen elkaar voor het eerst in een film met deze rollen. Naast hen zien we Russell Tovey, Jim Carter, Mark Lewis Jones en Laurie Davidson.

Mysterie met bevredigende finale

Bij IMDb weet de film een nette score neer te zetten van 6.9/10. Bij MovieMeter pakt de film een score van 3.23/5 en zegt kijker teigertje over de film, "De film bouwt kalm op, en wordt steeds grimmiger en steeds maar spannender en de opbouw van de verhaallijnen, kom je van de ene in de andere verrassing. Een zeer knap gemaakte film."


De film scoort gemiddeld 74% op de site van Rotten Tomatoes. "'The Good Liar', met in de hoofdrollen Helen Mirren en Ian McKellen, is een traag mysterie dat tot een hoogtepunt komt met een ingetogen maar toch bevredigende finale."

Het verhaal

Meesteroplichter Roy Courtnay denkt zijn kans schoon te zien als hij online de welvarende weduwe Betty McLeish ontmoet.

Wanneer zij haar hart bij hem uitstort en bij haar thuis alles met haar deelt, komt Roy erachter dat hij om haar begint te geven. Zijn plan verandert daarmee in de moeilijkste klus van zijn leven.HBO Max

Als je The Good Liar nog niet gezien hebt, dan raden we je zeker aan om de film een keer te gaan streamen bij HBO Max.

Lees meer over: HBO Max, The Good Liar, Bill Condon, Ian McKellen, Helen Mirren, Russell Tovey, Jim Carter, Mark Lewis Jones, Laurie Davidson

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader