search
De serie 'Máxima' van Videoland krijgt eerste beelden: Delfina Chaves is Máxima en Martijn Lakemeier speelt Willem-Alexander
Series / Trailer

De serie 'Máxima' van Videoland krijgt eerste beelden: Delfina Chaves is Máxima en Martijn Lakemeier speelt Willem-Alexander

Deze zesdelige serie vertelt het verhaal van Máxima van Argentinië naar Nederland.

De eerste teaser van Máxima, gebaseerd op het boek van Marcia Luyten, is online gedropt. De serie vertelt het levensverhaal van de Argentijnse Máxima Zorreguieta, van haar vaderland, via New York, tot Nederland.

Het verhaal begint in het Spaanse Sevilla in 1999, wanneer Máxima de toenmalige prins Willem-Alexander ontmoet. Van daaruit zie je hoe hun relatie zich ontwikkelt en de ontwikkeling van Máxima tot koningin van Nederland.

De nodige uitdagingen


Het verhaal wordt verteld vanuit Máxima's gezichtspunt. Zo komt zij de nodige uitdagingen tegen, waaronder de loyaliteit naar haar familie en de uitdagingen die ze nu eenmaal tegenkomt als verloofde van de kroonprins.

De hoofdrollen worden gespeeld door de Argentijnse actrice Delfina Chaves en Martijn Lakemeier. Chaves is onder andere te zien in de Netflix-serie The Secrets of the Gordo Family. Lakemeier kennen we natuurlijk al uit Oorlogswinter, waarvoor hij destijds een Gouden Kalf kreeg.

Máxima is vanaf voorjaar 2024 te zien op Videoland.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen