search
Howards cameo in 'Young Sheldon' had diepere connectie met 'The Big Bang Theory'

Howards cameo in 'Young Sheldon' had diepere connectie met 'The Big Bang Theory'

Deze cameo in 'Young Sheldon' was nog specialer dan je misschien al dacht.

Nina Beerendonk
Young Sheldon geeft ons al seizoenen lang meer achtergrondinformatie over The Big Bang Theory. Hoewel dit soms zorgt voor inconsistenties en plotgaten, is het meestal juist een leuke toevoeging. Dat was ook het geval toen de jonge Howard ineens een cameo maakte.

De cameo van een jongere versie van Howard verscheen in seizoen 2 van Young Sheldon en was een slimme zet. Gedurende The Big Bang Theory bleek de komische actrice Carol Ann Susi een favoriet bij de fans dankzij haar rol als Howards aanmatigende, schorre moeder. Hoewel Deborah Wolowitz nooit op het scherm verscheen, was haar schorre geschreeuw vaak te horen.

Eerbetoon


Helaas verdween het personage uit de serie toen Susi in 2014 overleed, waarna de serie een eerbetoon gaf. Dit deden ze door het eerste kind van Howard en Bernadette precies hetzelfde te laten klinken, met de stem van Pamela Adlon. En de cameo in Young Sheldon maakte deze grap alleen maar beter.

De cameo van haar stem in seizoen 2 van Young Sheldon werd gemaakt met gearchiveerde opnames en de stem van Adlon. Aangezien zij eerder de stem van Howards dochter verzorgde, bracht Young Sheldon drie generaties van de Wolowitz-familie samen.

Nostalgisch


De aanwezigheid van de jonge Howard in de afsluitende montage van Young Sheldon seizoen 2 was schattig, maar de casting van zijn familie zorgde voor een extra laag. Dit werd al snel de meest bekeken aflevering van de serie in seizoen 2, en het is makkelijk te begrijpen waarom.De nostalgische slotscène is een van de mooiste scènes in de geschiedenis van de serie, en het detail van achter de schermen maakte Howards rol nog leuker. Bekijk Young Sheldon en The Big Bang Theory op HBO Max.Aanbevolen artikelen