search
Series waar we echt naar uitkijken zoals 'Jon Snow' en 'The Big Bang Theory'-opvolger lijken momenteel absoluut geen prioriteit te hebben voor HBO
Series / Nieuws

Series waar we echt naar uitkijken zoals 'Jon Snow' en 'The Big Bang Theory'-opvolger lijken momenteel absoluut geen prioriteit te hebben voor HBO

HBO wil na de stakingen eerst de lopende series weer opstarten voordat zij nieuwe series een kans geven

Ok, de stakingen van de schrijvers zijn voorbij en de arbeidsomstandigheden verbeterd. Dat is natuurlijk hartstikke fijn en zo maar… wanneer kunnen wij weer nieuwe series verwachten? Er is een eindeloze lijst van series die best een tijd zijn stilgezet en waarvan het de vraag is wanneer deze weer opgestart worden.

HBO had niet al te lang voor de stakingen de nodige nieuwe series aangekondigd of daar gingen in ieder geval geruchten over. Denk aan de spin-off van The Big Bang Theory of de Jon Snow spin-off van Game of Thrones.

Strategisch


Na de stakingen moeten de studio's echter hun prioriteiten op een rijtje zetten en strategische beslissingen nemen. Het lijkt erop dat fans van The Big Bang Theory en Jon Snow dus nog even moeten wachten op hun spin-offs.

Volgens Variety gaat HBO prioriteit geven aan de komende seizoenen van series die al worden uitgezonden. Het gaat hierbij om House of The Dragon, dat slechts nog een paar aanpassingen in het script en wat heropnames nodig zou hebben, maar ook hitseries als The White Lotus, Euphoria en The Last of Us.

2024-2025


Voor de hand ligt dat deze series pas wat dieper in 2024 hun nieuwe seizoenen zullen aanbieden. Nieuwe series zouden dan pas in 2025 worden verwacht.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen