Series waar we echt naar uitkijken zoals 'Jon Snow' en 'The Big Bang Theory'-opvolger lijken momenteel absoluut geen prioriteit te hebben voor HBO

HBO wil na de stakingen eerst de lopende series weer opstarten voordat zij nieuwe series een kans geven

Bas de Kramer, 02-10-2023 01:01

Ok, de stakingen van de schrijvers zijn voorbij en de arbeidsomstandigheden verbeterd. Dat is natuurlijk hartstikke fijn en zo maar… wanneer kunnen wij weer nieuwe series verwachten? Er is een eindeloze lijst van series die best een tijd zijn stilgezet en waarvan het de vraag is wanneer deze weer opgestart worden.
HBO had niet al te lang voor de stakingen de nodige nieuwe series aangekondigd of daar gingen in ieder geval geruchten over. Denk aan de spin-off van The Big Bang Theory of de Jon Snow spin-off van Game of Thrones.

Strategisch

Na de stakingen moeten de studio's echter hun prioriteiten op een rijtje zetten en strategische beslissingen nemen. Het lijkt erop dat fans van The Big Bang Theory en Jon Snow dus nog even moeten wachten op hun spin-offs.

Volgens Variety gaat HBO prioriteit geven aan de komende seizoenen van series die al worden uitgezonden. Het gaat hierbij om House of The Dragon, dat slechts nog een paar aanpassingen in het script en wat heropnames nodig zou hebben, maar ook hitseries als The White Lotus, Euphoria en The Last of Us.

2024-2025

Voor de hand ligt dat deze series pas wat dieper in 2024 hun nieuwe seizoenen zullen aanbieden. Nieuwe series zouden dan pas in 2025 worden verwacht.

Lees meer over: the big bang theory, jon snow, game of thrones, hbo max

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in