search
Bloedstollende thriller zet Netflix Top 10 op zijn kop
Films / Nieuws

Bloedstollende thriller zet Netflix Top 10 op zijn kop

De film 'Nowhere' is pas twee dagen te zien op Netflix en weet gelijk zijn entree te maken in de Netflix Top 10 op de tweede plaats. De streamer omschrijft de film als duister en spannend.

De film van Spaanse komaf duurt 1 uur en 49 minuten. Een hoop mensen hebben al afgestemd op de film en er zijn steeds meer positieve geluiden te horen over de film. Stream Nowhere op Netflix.

Regisseur Albert Pintó is verantwoordelijk voor de film. Eerder regisseerde hij een aflevering van La Casa de Papel, bij de prequel op deze serie, Berlin, heeft hij ook afleveringen geregisseerd.

Cast


In de film zien we Tamar Novas, Tony Corvillo, Mariam Torres, Irina Bravo, Victoria Teijeiro en Lucía Soria.

Synopsis


Een jonge zwangere vrouw genaamd Mia ontsnapt uit een land in oorlog door zich te verstoppen in een zeecontainer aan boord van een vrachtschip.

Na een zware, hevige storm bevalt ze van haar kind terwijl ze verdwaald is op zee, waar ze moet vechten om te overleven. Zal ze weer veilig aan land weten te komen?



Nagelbijtend drama


De film zet momenteel een nette score van 6.5/10 neer bij IMDb. Bij Rotten Tomatoes zien we momenteel een score van 57% onder de critici en 75% bij het publiek. "Dit is een nagelbijtend en claustrofobisch drama dat het minimalisme van de setting gebruikt om een ​​enorme hoeveelheid onbehagen te veroorzaken."

Een van de andere critici zegt, "Als je een fan bent van thrillers en maar een beperkt aantal horrorelementen kunt verdragen, dan is 'Nowhere' de film voor jou."





Op Netflix


Wanneer je zin hebt in een film die je op het puntje van je stoel laat zitten, stream dan zeker Nowhere bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen