Prime Video zet deze week 5 nieuwe afleveringen online waaronder het spraakmakende 'The Continental'

Deze week heeft Prime Video een aantal series die je op het puntje van je stoel houden.

Glenn Walsh, 30-09-2023 11:12

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Gen V (seizoen 1 - aflevering 4)


Verschijnt op: Vrijdag 6 oktober
Genre: Actie / Avontuur / Komedie
Kijk op: Prime Video

Synopsis: Uit de wereld van The Boys is hier Gen V, een spannende nieuwe serie die zich afspeelt op een superheldenschool. De studenten zoeken hun morele grenzen op terwijl ze strijden om de nummer één van de school te worden en bij de Seven te komen, het elite-superheldenteam van Vought International. Als de duistere geheimen van de school onthuld worden, moeten ze kiezen wat voor helden ze willen worden.
The Wheel of Time (seizoen 2 - aflevering 8)


Verschijnt op: Vrijdag 6 oktober
Genre: Actie / Avontuur / Drama
Kijk op: Prime Video

Synopsis: De levens van vijf jonge dorpelingen veranderen voor altijd als er een vreemde, machtige vrouw arriveert die beweert dat één van hen het kind is van een oude profetie met de macht om de balans tussen Licht en Duister te verstoren.
The Continental: From the World of John Wick (seizoen 1 - aflevering 3)


Verschijnt op: Vrijdag 6 oktober
Genre: Actie / Misdaad / Thriller
Kijk op: Prime Video

Synopsis: The Continental onthult de gewelddadige oorsprong van het iconische hotel voor huurmoordenaars in de wereld van John Wick. De serie speelt zich af in de jaren 70 in New York en volgt Winston Scott, die een team rekruteert om te vechten tegen een enorm complot dat is ontketend toen zijn broer het Continental aanviel. Een heftig actiedrama over de botsing tussen familieliefde, het lot en wraak.
Overige series nieuw op Prime Video


Hieronder de overige series die deze week op Prime Video verschijnen.

1 oktober: Exen (seizoen 1) - Komedie / Drama - De levensgenieter Gilles belooft Yasmine echt veranderd te zijn en dat hij zijn losbandige leven echt vaarwel heeft gezegd. Totdat het aanstaande huwelijk tot pijnlijke confrontaties leidt met zijn vele exen.

6 oktober: Wold Like Me (seizoen 2) - Komedie / Drama / Fantasy - Iedereen heeft wel een rugzak bij zich in een nieuwe relatie, zo ook Gary en Mary. Als Mary opeens in aanvaring komt met Gary en zijn 12-jarige dochter, Emma, wijst alles erop dat ze voor elkaar bestemd zijn. Maar als hun relatie hechter wordt, maken Mary en Gary zich steeds meer zorgen dat hun beider rugzak hen uiteen zal drijven.

Lees meer over: Exen, Gen V, The Continental, The Wheel of Time, Wolf Like Me, Amazon, Prime Video

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix