search
'Ahsoka' lijkt onvermijdelijk af te stevenen op déze gebeurtenis
Series / Nieuws

'Ahsoka' lijkt onvermijdelijk af te stevenen op déze gebeurtenis

Het verloop van Ahsoka Tano's verhaal lijkt een specifieke richting uit te wijzen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ahsoka stelt niet teleur. Met rebelse Jedi's, spectaculaire gevechten en niet te vergeten admiraal Thrawn (Lars Mikkelsen) in het echt is het smullen geblazen. Gelet op de verhaallijn tot nu toe lijkt een terugkeer van een cruciaal personage onvermijdelijk.

Ahsoka borduurt voort op the zogeheten Thrawn-trilogie, waarin Luke Skywalker (Mark Hamill) een enorme rol speelde. Nu duidelijk is dat Anakin (Hayden Christensen) en Leia Organa een actieve rol hebben in het verhaal, lijkt Luke's verschijning een logische vervolgstap.

Eerste ontmoeting


In The Book of Boba Fett werd duidelijk dat Ahsoka en Luke elkaar al kennen. Ahsoka kan wat dat betreft hun eerste ontmoeting in beeld brengen. Verder zijn de andere Skywalkers, namelijk Leia en Anakin, ook teruggekeerd.

Anakins verschijning was de eerste stap in deze richting. Leia is weliswaar niet letterlijk te zien, maar in aflevering 7 komt C3PO namens haar een belangrijke boodschap brengen. Gezien Leia's positie in de Defence Council is het logisch dat zij belangrijke informatie, zoals de gevallen Jedi die admiraal Thrawn helpen, door zal geven aan haar broer.

Spektakel in de strijdl


Wanneer je The Book of Boba Fett en de boeken-trilogie als context neemt dan bestaat de kans dat we de eerste ontmoeting tussen Ahsoka en Luke in een van de komende afleveringen te zien zullen krijgen. De rol van de Skywalkers en hun samenwerking met Ahsoka zal ongetwijfeld voor het nodige spektakel zorgen in de strijd tegen Thrawn.

Star Wars: Ahsoka kun je streamen op Disney+.

Bekijk op instagramInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen