'Stranger Things' verrast fans met lelijke eerste beelden van seizoen 5

De Stranger Things-schrijvers hebben een hilarische, maar foeilelijke kijk op seizoen 5 gedeeld.

Adrienne Koolen, 03-10-2023 23:23

Nu dat de stakingen achter de rug zijn, kan er volop gewerkt worden aan het vijfde en laatste seizoen van Stranger Things. De eerste beelden zijn zelfs al gedeeld, maar deze zijn niet wat fans hadden verwacht.
Er is nog weinig informatie vrijgegeven over het laatste seizoen en er is dan ook nog geen officiële plotsynopsis bekend. Het enige dat we weten is dat seizoen 5 een episch einde wordt voor de alsmaar weer verrassende serie.

De eerste officiële beelden

Het officiële Twitter-account van de Stranger Things-schrijvers heeft onlangs de allereerste beelden van seizoen 5 gepost. Het is een reeks van pre-vis graphics die een griezelig beeld geven van Steve Harrington (Joe Keery) en Jonathan Byers (Charlie Heaton).


In de post legt het account uit dat het filmpje een voorbereiding is op de scène in aflevering 1, waardoor het dus "technisch gezien je eerste blik op seizoen 5" is. Ook grappen ze dat Joe de scène "PRECIES" zo moet doen.

Niet echt

In het filmpje zijn Keery en Heaton dus niet echt te zien. Ook geeft het bijna niks weg van de eerste aflevering, alleen dat Steve en Jonathan samen een scène hebben.

Bekijk hieronder de tweets en stream Stranger Things op Netflix.
Lees meer over: Stranger Things, Sadie Sink, Millie Bobby Brown, Duffer, Duffer brothers, Max, Will, Winona Ryder, Noah Schnapp, Joyce, Charlie Heaton, Caleb McLaughlin, Dungeons and Dragons, Linda hamilton

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in