search
Noah Schnapp uit 'Stranger Things' is niet te spreken over beruchte kapsel van Will
Series / Nieuws

Noah Schnapp uit 'Stranger Things' is niet te spreken over beruchte kapsel van Will

Sorry, Will... Maar dit kapsel valt echt bij niemand in de smaak.

Stranger Things is griezelig om heel veel redenen. Van gruwelijke Demogorgons tot emotionele rollercoasters die je hart breken. Maar de echte horror in die serie is toch echt het kapsel van Will Byers.

Het lijkt er bijna op dat Stranger Things elk nieuw seizoen met zichzelf concurreert door Will er ellendiger uit te laten zien dan voorheen. Het beruchte bloempotkapsel is voor fans al seizoenenlang een doorn in het oog.

Kaal scheren?


Nu blijkt dat Noah Schnapp, de acteur die Will speelt, net zo'n hekel heeft aan het kapsel als wij allemaal. Tijdens The Tonight Show With Jimmy Fallon onthulde Schnapp dat hij de makers van de serie steeds blijft vragen om het uiterlijk van Will te veranderen.

De jonge acteur grapte zelfs dat Will "zijn hoofd kaal zou kunnen scheren", als het maar iets anders is dan zijn huidige kapsel. Volgens Schnapp is dit kapsel "een van de ergste" dingen op televisie. Toch hebben de makers tot nu toe niet naar hem geluisterd en blijven ze de arme jongen pesten.

Past bij de jaren 8-


Maar wat is de reden achter de haarstijl van Will? Het lijkt erop dat de Duffer-broers geloven dat het kapsel goed bij de tijd past, aangezien Stranger Things zich afspeelt in de jaren 80. Schnapp is echter van mening dat dit niet het geval is."Dat zeggen ze, maar toen sprak ik met mijn ouders en zij hebben de jaren 80 meegemaakt. Ze zeiden dat ze geen 16 waren met dat kapsel, dus ik weet het niet hoor", vertelt hij in een interview met Insider.

Ander kapsel


Schnapp lijkt de makers van Stranger Things er zo graag van te willen overtuigen dat Wills uiterlijk een drastische verandering nodig heeft, dat hij zelfs grapt dat hij een PowerPoint-presentatie gaat samenstellen met andere mogelijke kapsels uit de jaren 80 voor zijn personage.Laten we hopen dat de eer van Will hersteld wordt in het laatste seizoen van de serie. Bekijk Stranger Things op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen