search
Kinderen Lena Headey mogen niet praten over haar 'Game of Thrones'-rol
Series / Nieuws

Kinderen Lena Headey mogen niet praten over haar 'Game of Thrones'-rol

Lena Headey was wel een keer klaar met alle vragen over haar rol in 'Game of Thrones'.

Game of Thrones is een van de meest populaire series van deze eeuw. Als gevolg daarvan werd elke belangrijke acteur uit de serie wereldberoemd. Sommigen van hen waren nog niet zo bekend, anderen hadden al ervaring, maar ze werden allemaal supersterren dankzij de serie.

Zelfs de acteurs die al jaren werden geprezen voordat ze aan de serie speelden, zoals Charles Dance of Lena Headey, kregen een waanzinnige boost in erkenning en populariteit na hun rol in Game of Thrones. Vanwege alle publiciteit moesten ze zelfs af en toe afstand nemen van hun rol.

Ontkennen


Headey, die de rol van Cersei Lannister speelt, leerde haar kinderen zelfs te doen alsof ze niets wisten van haar rol in Game of Thrones. Hoewel ze toegaf dat ze er over het algemeen niet te veel over sprak met de kinderen, besloot ze dat het beter zou zijn als ze überhaupt zouden ontkennen dat ze in de serie speelde.

"Als iemand zegt: 'Oh, je zit in Game of Thrones', zegt mijn jongste nu dingen als: 'Wat is Game of Thrones?' Onlangs zei ze zelfs: 'Mijn moeder zit in...' En ik had zoiets van: 'Je vertelt het niet aan mensen!'", vertelde Headey aan People.

Vernedering


Net als veel van haar voormalige collega's is Headey weliswaar de bekendheid van Game of Thrones beu, maar ondanks dat ze het probeert te verbergen, geeft ze toe dat mensen die haar herkennen tegenwoordig over het algemeen aardige dingen zeggen.



Dit is een goede verandering ten opzichte van voorheen, toen Headey beweerde dat ze voortdurend haat ontving van fans. Bekijk Game of Thrones op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen