search
'Suits'-personage Mike Ross is gebaseerd op de echte leven van maker Aaron Korsh
Series / Nieuws

'Suits'-personage Mike Ross is gebaseerd op de echte leven van maker Aaron Korsh

Suits-maker Aaron Korsh wilde de serie helemaal niet schrijven, maar uiteindelijk werd het een soort autobiografie.

Fans van Suits weten dat Mike Ross een heel speciaal persoon is en niet iedereen kan hem evenaren. Of toch wel? Het blijkt nu dat het personage gebaseerd is op niemand minder dan de maker van Suits.

Sinds dat Suits een tweede kans heeft gekregen, zijn er heel wat (pijnlijke) details zoals productiegeheimen en originele plannen bekendgemaakt. Maker Aaron Korsh liet weten dat dit nooit zijn bedoeling is geweest.

Gebaseerd op zijn eigen leven


Korsh wilde niet eens schrijver worden, maar ondanks dat heeft hij één van de meest succesvolle juridische drama’s gemaakt. Klinkt als het leven van iemand die we kennen…Suits zou eerst een serie over investeringsbankiers worden, maar Korsh had het gevoel dat de serie een andere kant op moest. Uiteindelijk heeft Korsh het personage van Mike geschreven op basis van zijn eigen persoonlijke ervaringen.

De gelijkenissen


De twee zijn niet helemaal hetzelfde, maar ze hebben ongeveer hetzelfde meegemaakt. Mike en Korsh wilden namelijk eerst allebei een heel ander leven, maar door geluk en bepaalde keuzes kwamen zij erachter wat ze echt wilden.

Bekijk hieronder de beste momenten van Mike en stream Suits op Suits.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen