search
Eerste blik op 'Zorro' reboot: legendarische zwaardvechter keert terug op het kleine scherm
Series / Nieuws

Eerste blik op 'Zorro' reboot: legendarische zwaardvechter keert terug op het kleine scherm

De langverwachte terugkeer van Zorro in een nieuwe live-actie serie is dichterbij dan ooit.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een spannend moment voor Zorro-fans: de langverwachte terugkeer van de legendarische zwaardvechter Zorro in een nieuwe live-actie serie is dichterbij dan ooit.

Held te paard


In deze teaser zien we Zorro (gespeeld door Miguel Bernardeau, bekend van Elite) in actie, terwijl hij te paard door het Los Angeles van 1834 rijdt.

Deze versie van Zorro vertelt het verhaal van Diego de la Vega en zijn avonturen, en ook Lolita Marquez (gespeeld door Renata Notni uit El Dragón: Return of a Warrior), speelt een belangrijke rol.

Voor het eerst in 20 jaar


Het is de eerste keer in bijna twintig jaar dat Zorro in live-actie te zien is, sinds de film The Mask of Zorro 2 met Antonio Banderas in 2005.

De serie zal uit tien afleveringen bestaan en is deels geregisseerd door Javier Quintas, bekend van populaire series zoals Money Heist en Sky Rojo.

John Gertz, oprichter van Zorro Productions Inc. en producent van de The Mask of Zorro-filmreeks, is de uitvoerend producent van de serie.Zorro-franchise


De Zorro-filmfranchise heeft een lange geschiedenis van succes, beginnend met de oorspronkelijke film uit 1920.

De recentere The Mask of Zorro-films, met Antonio Banderas in de hoofdrol, waren bijzonder populair. De eerste film, uit 1998, brachten meer dan $250 miljoen op, en ook het vervolg haalde een respectabele $142 miljoen binnen.

Concurrent op Disney+


En alsof dat nog niet genoeg is, komt er ook nog een nieuwe Zorro-serie op Disney+.

Wilmer Valderrama (Fez uit That '70s Show) zal de hoofdrol spelen, en Bryan Cogman, bekend van Game of Thrones, neemt de rol van showrunner op zich.

Voor Zorro is helaas nog geen releasedatum bekend. Maar je kunt hieronder wel al de teaser bekijken.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen