search
Tweede seizoen 'Our Flag Means Death' op HBO Max: bedenker uit dankbaarheid
Series / Nieuws

Tweede seizoen 'Our Flag Means Death' op HBO Max: bedenker uit dankbaarheid

Binnenkort is het tweede seizoen te zien en de bedenker hoopt op nog meer van zulke reacties.

De hilarische en avontuurlijke serie van Nieuw-Zeelandse makelij Our Flag Means Death heeft bij veel fans een glimlach op het gezicht getoverd. Bedenker David Jenkins noemt de reacties overweldigend.

In een interview vertelt Jenkins dat het verhaal van de serie, met hoofdrollen voor acteurs Rhys Darby en Taika Waititi, misschien niet bij iedereen bekend is en vreesde voor onbegrip. Echter blijkt dat de serie door een grote groep fans al snel omarmd werd.

Snel weer op avontuur


Het tweede seizoen van Our Flag Means Death zal op 5 oktober in première gaan op HBO Max, waarbij de reis van Stede (Darby) en Ed (Waititi) wordt voortgezet terwijl ze hun gevoelens voor elkaar proberen te begrijpen.

Sinds de serie in première ging, is er een zeer toegewijde fanbase ontstaan rondom deze eigenaardige avonturen op volle zee. De online reacties op het verhaal waren overweldigend, met fans die elke week afstemden om te zien wat er met de piraten zou gebeuren.

Van landeigenaar tot piraat


Our Flag Means Death gaat over de rijke landeigenaar Stede Bonnet die zich niet meer op zijn gemak voelde met zijn saaie leven op het vasteland, en besloot het roer om te gooien en voortaan als piraat door het leven te gaan.



Kijk vanaf 5 oktober een nieuw seizoen van Our Flag Means Death op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen