search
'Suits'-acteur diep door het stof om delen nostalgische setfoto's
Series / Nieuws

'Suits'-acteur diep door het stof om delen nostalgische setfoto's

De acteur vond het leuk om herinneringen op te halen uit zijn tijd in de populaire serie.

Het is inmiddels alweer een aantal jaar geleden dat de populaire serie Suits tot een einde kwam. Acteur Patrick J. Adams vond het leuk om eens wat kiekjes uit die tijd te delen, wat hem duur kwam te staan.

Adams speelde in Suits de rol van Mike Ross, naast onder andere acteurs Rick Hoffman en Meghan Markle. Hij heeft met hen meer dan acht jaar samengewerkt, alleen kwam zijn nostalgische bui op een minder handig moment.

Snelle excuses


Vrij snel na het delen van de foto's verwijderde hij het bericht en bood hij excuses aan. Hij schreef: "De laatste paar dagen heeft een nostalgische Suits-bui mij afgeleid van het doorgaande gevecht dat SAG-AFTRA voert voor eerlijke compensatie en bescherming."

De acteursvakbond SAG-AFTRA heeft namelijk als afspraak met alle leden dat het tijdens een staking niet toegestaan is om projecten die gemaakt zijn onder SAG-AFTRA contracten te promoten. Dus ook niet van het immer populaire Suits.

Stijgende populariteit


Onlangs besloot Netflix de serie beschikbaar te maken op de streamingdienst, en sindsdien is de populariteit weer enorm toegenomen. Het wist in korte tijd in veel landen de top 10 van meest bekeken series te bereiken.Kijk alle afleveringen van Suits op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen