Ontcijfer de geheimen van "the Woods" uit de populaire serie 'Gen V'

The Woods lijkt te worden gebruikt voor het vasthouden en mogelijk onderzoeken van gevaarlijke supes

Daan Kusen, 01-10-2023 13:44

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Gen V, de langverwachte spin-off van The Boys, heeft de aandacht getrokken met zijn recente release. Een van de meest intrigerende aspecten van Gen V is de mysterieuze Woods-faciliteit, die nauw verbonden is met de schaduwachtige praktijken van Vought.

Geheim laboratorium

De Woods-faciliteit blijkt zich onder de Godolkin Universiteit te bevinden.

Dit laboratorium lijkt te dienen voor het vasthouden en experimenteren op superkrachtige individuen, waaronder Sam Riordan (Asa Germann), de broer van Golden Boy.

De reden voor het bestaan van de Woods-faciliteit en de motivatie om supes op deze locatie vast te houden, blijven echter vooralsnog een raadsel.Toch niet zo geheim

Ondanks de geheimhouding rond de Woods, zijn er verrassend veel personages die er vanaf weten.

Hogere Vought-medewerkers, waaronder de decaan van de universiteit, zijn op de hoogte. Ook sommige vrienden van Golden Boy, na zijn dood, zijn begonnen met onderzoek naar de faciliteit.

Wat is the Woods?

Waarom de faciliteit de naam "the Woods" draagt, is nog steeds niet volledig duidelijk. Mogelijk verwijst het naar de decoratieve inrichting van de kamers, die eruitzien als bossen.

De Woods lijkt te worden gebruikt voor het vasthouden en mogelijk onderzoeken van gevaarlijke supes, maar de exacte aard van de experimenten blijft een mysterie.

En wat is de relatie met de andere Supe-gevangenis Sage Grove?

Kortom, de Woods-faciliteit in Gen V blijft een intrigerend en mysterieus element, en de komende afleveringen zullen ongetwijfeld meer onthullen over de duistere praktijken van Vought en de rol van deze faciliteit in de wereld van de supes.


Nieuwe afleveringen van Gen V zijn elke vrijdag te zien op Prime Video.Lees meer over: gen v, the boys, vought, prime video, lizze broadway, jay sinclair, patrick schwarzenegger, maddie phillips, chance perdomo, shelley con, colbie minifie, kate ortencio

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie SkyShowtime-serie 'Fleeting Lies'

Recensie SkyShowtime-serie 'Fleeting Lies'

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix