search
Grote ster Ellen Pompeo toch terug in 'Grey's Anatomy'? Ze stelt belachelijke eisen en de rest van de cast vreest haar terugkeer
Series / Nieuws

Grote ster Ellen Pompeo toch terug in 'Grey's Anatomy'? Ze stelt belachelijke eisen en de rest van de cast vreest haar terugkeer

De showrunners van 'Grey's Anatomy' zouden pogingen wagen om Ellen Pompeo weer terug te krijgen in de serie.

Het personage Meredith Gray, gespeeld door Ellen Pompeo, was altijd DE Ster van de serie Grey's Anatomy. Zij besloot de serie enige tijd terug te verlaten om nog maar op een paar momenten tijdelijk terug te keren. Dit heeft nogal een keldering teweeg gebracht in de kijkcijfers van de eens zo populaire serie.

Inmiddels zijn er volop geruchten dat de showrunners proberen om Pompeo weer terug te krijgen in de serie. Zonder haar personage lijkt Grey's Anatomy een zinkend schip te zijn.

Pompeo terug?


Het lijkt er op dat Pompeo maximaal wil gaan profiteren van deze situatie. Het was altijd al bekend dat Pompeo best veeleisend was ten aanzien van de beloning voor haar rol in de serie, maar dat lijkt nu alleen maar erger geworden te zijn.

Volgens ingewijden stelt Pompeo dat het zo slecht gaat met de serie omdat zij er niet meer inzit. Zij zou een flinke loonsverhoging eisen waardoor ze $ 20 miljoen voor één seizoen zou gaan verdienen en wil ook andere extraatjes zoals een personal trainer, een masseur en speciale catering.
Bekijk op instagram

Ongemakkelijk gevoel


Uit andere berichten blijkt dat de andere acteurs in de serie over het algemeen juist opgelucht waren toen Pompeo de serie verliet en dat zij zich heel ongemakkelijk zouden voelen bij een eventuele terugkeer.

Kijken hoe het gaat zonder Pompeo? Zie het hier op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen