search
De mysterieuze superkrachten van Emma in 'The Boys: Gen V' uitgelegd
Series / Nieuws

De mysterieuze superkrachten van Emma in 'The Boys: Gen V' uitgelegd

Hoe werken de krachten van Emma nou eigenlijk en wat zijn haar grenzen? Hoe machtig is ze nu werkelijk?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Emma speelt een grote rol in The Boys: Gen V en haar krachten zijn dan ook heel erg belangrijk in de serie. Er is nog een beetje verwarring over de grenzen en de mogelijkheden van haar krachten. Want haar krachten zijn zeker niet zo simpel als ze lijken.

Emma is de kamergenoot van Marie en in het begin wordt ze een beetje aan de kant geschoven. Wanneer Andre om haar hulp vraagt, belandt ze echter in alle chaos verwikkeld.

Emma’s krachten


Emma (ook wel Little Cricket genoemd) heeft vergelijkbare krachten als die van Ant-Man. Nadat ze Compound V-injecties had gekregen, was het nog heel lastig voor haar om haar krachten te gebruiken.



Ze gaf veel over, waardoor ze alsmaar kleiner werd. Haar krachten zijn dan ook nauw verbonden met haar calorie-inname. Hoe meer ze eet, hoe groter ze wordt; hoe minder hoe kleiner.

Wat zijn haar grenzen?


Het is lastig om te zeggen hoe groot Emma kan worden, aangezien een kleine calorie-inname al veel verschil kan maken. In aflevering 2 en 3 werd ze heel erg klein, wat suggereert dat ze net zo groot (of zelfs groter) kan worden als Ant-Man.

Bekijk hieronder de trailer en stream vanaf 29 september Gen V op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen