Oeps: de nieuwe posters van 'Loki' zijn niet om aan te zien

Disney+ had iets meer haar best kunnen doen voor de nieuwe Loki-poster.

Adrienne Koolen, 22-09-2023 14:13

Fans keken al een hele tijd uit naar de nieuwe poster van de hitserie Loki. Deze zijn nu eindelijk uitgekomen, maar niet helemaal zoals fans hadden gehoopt. Op sociale media wordt de poster zelfs helemaal belachelijk gemaakt.
Over twee weken is Loki te zien op Disney+ en de marketing is dus in volle gang. Er zijn nieuwe trailers gemaakt en dus een paar nieuwe posters. Achteraf gezien hadden die posters misschien nog iets meer aandacht nodig.

Een verpeste poster

Op de poster is Loki te zien in een outfit die al in eerdere posters en in de nieuwe trailer is onthuld. Verder zijn ook de wijzers van een klok te zien die al vanaf het begin een grote rol speelde in de posters. In theorie is het een goede poster, alleen de uitwerking is wat minder.


De nieuwe Loki-poster krijgt namelijk veel negatieve reacties van Marvel-fans die het hoofd van Tom Hiddleston vergelijken met een Hot Toys-figuur van zijn MCU-personage Loki. Dit kan niet de bedoeling zijn geweest.

Slechte reacties

Sommige fans vragen zich af hoe Marvel het voor elkaar heeft gekregen om "zo’n mooi gezicht als dat van Tom Hiddleston" helemaal te bewerken zodat hij er "niet meer als een mens uitziet". Anderen zeggen dat "hij eruit ziet als een Hot Toys-figuur".

Bekijk hieronder de reacties en stream Loki op Disney+.


Lees meer over: Tom Hiddleston, Disney, Loki, Marvel, MCU

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in