'The Santa Clauses' keert in november terug voor tweede seizoen

Disney+ heeft onthuld wanneer de Kerstman zijn terugkeer maakt op de streamingdienst in The Santa Clauses.

Niels Arts, 02-10-2023 14:36

Vorig jaar ging The Santa Clauses van start op Disney+, en dit jaar keert de Kerstman maar al te graag terug voor een tweede seizoen. Dat doet hij in november.
Op woensdag 8 november, om precies te zijn. Dan verschijnen de eerste twee afleveringen op de streamingdienst, gevolgd door vier losstaande afleveringen in de woensdagen die volgen.

The Santa Clauses op Disney+

In het tweede seizoen van The Santa Clauses keert de Calvin-familie terug naar de Noordpool, waar Scott Calvin (Tim Allen) zijn rol als de Kerstman voortzet nadat hij er in het eerste seizoen niet in slaagde een waardige vervanger aan te stellen.

Nu Kerstmis voorlopig gered is, gaat Scott zijn opvolger dan maar iets dichter bij huis zoeken; hij is van plan om zijn zoon Cal (Austin Kane) te trainen zodat hij het 'familiebedrijf' ooit over kan nemen als de nieuwe Kerstman.


Bekende gezichten

Naast Allen, die ook dient als uitvoerend producent, keren de volgende namen ook weer terug: Elizabeth Allen-Dick als Sandra Calvin Claus, Devin Bright als Noel, Gabriel 'Fluffy' Iglesias als Kris Kringle en Eric Stonestreet als Magnus Antas, oftewel The Mad Santa.

Jack Burditt dient nog steeds als uitvoerend producent en showrunner van The Santa Clauses. Seizoen 1 van The Santa Clauses was een van de meest bekeken Disney+-series in de december maand vorig jaar.
Lees meer over: The Santa Clauses, Disney Plus, seizoen 2, Tim Allen

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in