Chantal Janzen gaat Videoland veroveren met haar eigen tv-serie

In de Videoland Original gebruikt Janzen haar eigen ervaringen voor een mooie feelgoodserie.

Mitchell van Vuren, 04-10-2023 06:37

Chantal Janzen krijgt eindelijk de kans om een idee, waar ze lang op heeft zitten broeden, waarheid te laten worden in de vorm van de Videoland Original Eén Grote Familie. Op grappige wijze komen herkenbare situaties uit samengestelde gezinnen langs in de dramaserie, waar zij ook zelf in speelt.
In de serie spelen onder andere Lykele Muus, Jeroen van Koningsbrugge, Joy Delima en Selin Akkulak in de hoofdrollen.

Verhaal

In de serie trekt Julia, gespeeld door Janzen, in bij haar nieuwe vriend Taco, vertolkt door Lykele Muus. Erg romantisch, maar er komen enkele extraatjes bij: de twee dochters en een zoon van Julia, die samen moeten wonen met de twee dochters en zoontje van Taco.

Natuurlijk verloopt het samenvoegen van een nieuw gezin niet zonder het nodige getreiter, gezeur en gemor. Maar er komen ook veel ontroerende en grappige momenten langs, die een groep mensen een echt gezin maken.

Idee

Janzen liep al langere tijd rond met het idee door haar eigen ervaringen. Ze vertelde erover: "Het is natuurlijk iets wat dicht bij mij staat door mijn eigen samengestelde gezin waar ik al zeventien jaar heel erg trots op ben."


Ze ging verder: "Een samengesteld gezin komt altijd voort uit iets wat pittig is: een scheiding of breuk van een vorig gezin. Als je dan weer een nieuw huishouden gaat vormen doordat een van de ouders een nieuwe partner krijgt, gaat dat nooit zonder de nodige strubbelingen, irritaties, stress maar ook geluk en komische momenten."

Kijken

Eén Grote Familie is vanaf 14 oktober in zijn geheel te streamen bij Videoland.

Lees meer over: een grote familie, videoland, original, chantal janzen, jeroen van koningsbrugge, drama, serie

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in