SerieTotaal tipt: deze nieuwe Netflix-series komen het beste uit de test

Volgens onze recensenten mag je deze nieuwe series op Netflix niet missen.

Mitchell van Vuren, 04-10-2023 06:00

Van hilarische satire tot geheimzinnige documentaires - op Netflix kwamen er een hoop uiteenlopende series langs de afgelopen weken. De recensenten van SerieTotaal helpen je een handje en delen welke van deze series de moeite waard zijn.
Hieronder vind je onze recensies van de hoogst scorende titels op Netflix van de afgelopen tijd.

Encounters | 4 afleveringen
★★★☆☆

Synopsis: Een heleboel UFO-waarnemingen van de afgelopen 50 jaar voeden een wereldwijd mysterie in deze docuserie met ooggetuigenverslagen, interviews met experts en nieuw 'bewijs'.

Recensie: "'Encounters' ziet er gelikt uit. Mooie belichting, de juiste timing tussen de scènes en uiteraard een close-up om de emotie bij de geïnterviewden vast te leggen. Tsja, wat verwacht je ook als Steven Spielbergs productiebedrijf betrokken is?"

Lees de rest van de recensie.

Sex Education seizoen 4 | 8 afleveringen
★★★★☆

Synopsis: Na de sluiting van Moordale Secondary staan Otis en Eric nu voor een nieuwe uitdaging - hun eerste dag op Cavendish Sixth Form College.

Recensie: "Het is een zeldzaamheid dat een mainstreamkijkcijferkanon als Sex Education op zo'n subtiele, licht dramatische en bovenal komische wijze complexe thema's met elkaar weet te verweven."

Lees de rest van de recensie.

Disenchanment seizoen 5 | 10 afleveringen
★★★☆☆

Synopsis: We volgen het avontuurlijke leven van prinses Tiabeanie, alias Bean, en haar zoektocht om van haar kwaadaardige moeder af te komen en zo haar vader te helpen terug te keren naar Dromenland als koning.

Recensie: "Het is het mafste sprookje ooit, maar Disenchantment zal voornamelijk herinnerd worden om de gekke grappen en kleurrijke mensen (of beter: mensachtigen). Wie weet zal deze serie net als Futurama over vele jaren ineens nieuw leven ingeblazen krijgen."

Lees de rest van de recensie.

Lees meer over: disenchantment seizoen 5, sex education seizoen 4, encounters, netflix, series, recensies, beste, nieuwe

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Mogelijkheid voor terugkeer 'New Girl'

Mogelijkheid voor terugkeer 'New Girl'

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in