'Buffy the Vampire Slayer': machtige vampier treedt eindelijk uit de schaduw

Dit formidabele personage eindigde in de oorspronkelijke serie in de schaduw.

Valeria Milić, 05-10-2023 00:06

De fantasy-serie Buffy the Vampire Slayer krijgt jammer genoeg geen live-action vervolg. Fans hoeven echter niet te treuren, er komt namelijk een audioserie met een nieuw verhaal.
'Slayers: A Buffyverse Story' is het vervolg op de populaire serie. Daarnaast keert een oude bekende terug die eindelijk de plek krijgt die zij verdient: de vampier Drusilla.

Instabiel en dodelijk

In de serie maakt Drusilla (Juliet Landau) voor het eerst haar opwachting in seizoen 2, wanneer zij met Spike (James Marsters) naar Sunnyvale komt. Oorspronkelijk was Dru, zoals ze ook wel bekend stond, een jonge vrouw met paranormale vermogens. Drusilla was geestelijk instabiel, maar dodelijk. Zij behield haar paranormale krachten naast de vampierkrachten die zij kreeg.

Buffy the Vampire Slayer deed echter niet zoveel met Dru. Hoewel ze als een van de sterkste en gevaarlijkste vampiers bekend stond, eindigde ze altijd in de schaduw van Angel dan wel van Spike.

Rechtgezet

In 'Slayers: A Buffyverse Story' wordt dit nu rechtgezet. Spike ontmoet een Slayer uit een parallelle dimensie die zijn hulp nodig heeft bij een vampier die alles en iedereen teistert. De Slayer in kwestie is Cordelia Chase (Charisma Carpenter) en Dru blijkt de vampier te zijn om wie het gaat.


Dru krijgt eindelijk de aandacht die haar personage verdient. In de tussentijd kun je Buffy the Vampire Slayer streamen op Disney+.Lees meer over: Buffy the Vampire Slayer, Sarah Michelle Gellar, David Boreanaz, Juliet Landau

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in