search
'Buffy the Vampire Slayer': machtige vampier treedt eindelijk uit de schaduw
Series / Nieuws

'Buffy the Vampire Slayer': machtige vampier treedt eindelijk uit de schaduw

Dit formidabele personage eindigde in de oorspronkelijke serie in de schaduw.

De fantasy-serie Buffy the Vampire Slayer krijgt jammer genoeg geen live-action vervolg. Fans hoeven echter niet te treuren, er komt namelijk een audioserie met een nieuw verhaal.

'Slayers: A Buffyverse Story' is het vervolg op de populaire serie. Daarnaast keert een oude bekende terug die eindelijk de plek krijgt die zij verdient: de vampier Drusilla.

Instabiel en dodelijk


In de serie maakt Drusilla (Juliet Landau) voor het eerst haar opwachting in seizoen 2, wanneer zij met Spike (James Marsters) naar Sunnyvale komt. Oorspronkelijk was Dru, zoals ze ook wel bekend stond, een jonge vrouw met paranormale vermogens. Drusilla was geestelijk instabiel, maar dodelijk. Zij behield haar paranormale krachten naast de vampierkrachten die zij kreeg.

Buffy the Vampire Slayer deed echter niet zoveel met Dru. Hoewel ze als een van de sterkste en gevaarlijkste vampiers bekend stond, eindigde ze altijd in de schaduw van Angel dan wel van Spike.

Rechtgezet


In 'Slayers: A Buffyverse Story' wordt dit nu rechtgezet. Spike ontmoet een Slayer uit een parallelle dimensie die zijn hulp nodig heeft bij een vampier die alles en iedereen teistert. De Slayer in kwestie is Cordelia Chase (Charisma Carpenter) en Dru blijkt de vampier te zijn om wie het gaat.



Dru krijgt eindelijk de aandacht die haar personage verdient. In de tussentijd kun je Buffy the Vampire Slayer streamen op Disney+.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen