Hoe ziet Tiffani Thiessen, in de jaren 90 de droom van iedere jongen, er tegenwoordig uit?

De actrice speelde in de jaren 90 in veel bekeken series als Saved by the Bell en Beverly Hills, 90210.

Bram de Groot, 05-10-2023 23:40

In de nodige tv-series duiken heel wat acteurs en actrices op waarover je uiteindelijk niet tot weinig meer hoort. Dit geldt bijvoorbeeld voor actrice Tiffani Thiessen die in de jaren 90 een bekend gezicht was op televisie.
De in Long Beach, Californië geboren brunette speelde onder meer als Kelly Kapowski in Saved by the Bell (1989–1993) en als Valerie Malone in Beverly Hills, 90210 (1994–98). Daarna werd het zeker niet echt stil, maar echt grote rollen had ze niet meer.

Compleet anders

Tiffani was later nog te zien in bekendere series als Fastlane (2003) en Alexa & Katie (2018-2020). Voor haar laatste rol werd ze genomineerd voor een Daytime Emmy Award. Wat betreft films is haar meest opvallende titel From Dusk Till Dawn 2: Texas Blood Money uit 1999, een videovervolg op de eerste film.

Tegenwoordig heeft Tiffani een zogenaamde 'comedy clip show' op MTV met de titel Deliciousness. Ze richt zich vooral op allerlei eten-gerelateerde thema's. Er verschenen al twee seizoenen en er komt ook een derde.

Privé

Tiffani is sinds 2005 getrouwd met Brady Smith en heeft twee kinderen. In het verleden had ze relaties of ging ze uit met namen als Mark-Paul Gosselaar, Mario Lopez, Brian Austin Green en Richard Ruccolo.


Op Instagram is ze ook flink bezig. Net als sterren als Chris Paul en Justin Bieber - ze hebben toegegeven fan te zijn geweest op jongere leeftijd - zijn nog veel mensen benieuwd naar dat meisje dat in de jaren 90 heel wat indruk maakte.

Instagram

De nu 49 jaar oude Tiffani heeft op Instagram een mooie 2,2 miljoen volgers die ze regelmatig trakteert op allerlei video's en foto's uit haar privéleven en de shows die ze doet. En, het mag gezegd worden, ze is wat ouder geworden, maar ze lijkt nog erg op hoe ze er vroeger uitzag.

Lees meer over: Saved by the Bell, Beverly Hills 90210, Tiffani Thiessen, Kelly Kapowski, Valerie Malone, Deliciousness, MTV

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in