search
Deze zwaar verslavende crimeserie met een magische 94% op Rotten Tomatoes kun je nog altijd streamen op HBO Max
Series / Featured

Deze zwaar verslavende crimeserie met een magische 94% op Rotten Tomatoes kun je nog altijd streamen op HBO Max

De serie 'The Wire' is één van de beste series ooit gemaakt en deze is gewoon te streamen op HBO Max.

De prachtige realistische serie The Wire is een meesterwerk in het misdaadgenre en heeft de harten van kijkers over de hele wereld veroverd. Deze serie, die te zien is op HBO Max, wordt door velen beschouwd als een van de beste series aller tijden. Met zijn diepgaande verhaallijnen en complexe personages, blijft The Wire boeien vanaf het allereerste tot het allerlaatste moment.

Deze serie is gemaakt door David Simon en duikt diep in de straten van Baltimore en onthult de duistere kant van de stad. Het verkent verschillende aspecten van de samenleving, van het veelal falende politieapparaat, het drugsprobleem tot het onderwijssysteem en de media. The Wire legt de schuld niet alleen bij de misdadigers maar bij de hele maatschappij.

IMDB en Rotten Tomatoes Scores


The Wire heeft nogal indrukwekkende beoordelingen. Op IMDb krijgt de serie een buitengewone 9.3. Op Rotten Tomatoes heeft The Wire een nog iets hogere score van 94%, wat aantoont dat critici op beide platforms zeer onder de indruk zijn van deze baanbrekende serie. Ook de cast spreekt tot de verbeelding met onder andere: wijlen Lance Reddick, Idris Elba en Domic West.

Bekijk op instagram


Mocht je de serie nog niet gezien hebben, dan wordt het hoog tijd. Kijk The Wire hier op HBO Max, je zult er geen spijt van krijgen!

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen