search
Deze 'Game of Thrones'-ster heeft een verborgen talent waar andere beroemdheden jaloers op zijn
Series / Nieuws

Deze 'Game of Thrones'-ster heeft een verborgen talent waar andere beroemdheden jaloers op zijn

Emilia Clarke maakt elke beroemdheid in één klap jaloers op haar.

Acteurs zijn geweldig in het spelen van andere mensen en soms zouden ze willen dat ze dat in hun echte leven ook konden doen. Er zit namelijk een hele donkere kant aan alle glitter en glamour van Hollywood.

Game of Thrones was de grootste en populairste serie ter wereld en heeft nu nog steeds miljoenen fans. De serie heeft ook heel wat (toen nog onbekende) acteurs wereldberoemd gemaakt, waaronder de twee grootste sterren van de serie: Kit Harington en Emilia Clarke.

Het geheime talent


Clarke speelt een essentieel personage in Game of Thrones, namelijk Daenerys Targaryen, de rechtmatige erfgenaam van de IJzeren Troon. Ze zit dus in elke aflevering van de serie.Toch herkennen mensen haar in het echt niet en als ze met co-sterren op pad is, wordt ze zelfs gevraagd om een foto te maken. Clarke neemt dit niet op als een belediging, maar heeft er juist plezier mee!

Privacy of beroemdheid?


De actrice geeft toe dat ze soms wil zeggen wie ze is, maar dat doet ze nooit. Veel te veel beroemdheden worstelen met privacyschending en publiciteit en Clarke is maar al te blij dat ze daar niet (of in ieder geval veel minder) mee te maken heeft.

Bekijk hieronder de beste momenten van Daenerys Targaryen en stream Game of Thrones op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen