search
De hitserie 'Suits' breekt opnieuw een streamingrecord
Series / Nieuws

De hitserie 'Suits' breekt opnieuw een streamingrecord

De serie 'Suits' blijft de laatste maanden maar records verbreken.

De juridische dramaserie Suits uit 2011 blijft stijgen in populariteit. De serie heeft opnieuw een record gebroken in de hitlijsten van Nielsen, waarmee een grote Netflix-original is ingehaald.

Eerder dit jaar kwam Suits op Netflix te staan, vier jaar na zijn einde. De serie begon vrijwel meteen de streaminghitlijsten te domineren. Eerder versloeg Suits al de serie Wednesday als het gaat om de meeste wekelijkse kijkminuten. En nu is er nog een record gebroken.

Indrukwekkend record


Recent werd duidelijk dat Suits gelijk stond met de dramaserie Ozark als het gaat om de eerste plek van de algemene streaming top 10 van Nielsen. Volgens The Hollywood Reporter mag Suits dit record nu ook in de zak steken.

De serie staat nu namelijk al twaalf weken op nummer één, waarmee Ozark officieel ingehaald is. Om de prestatie nog indrukwekkender te maken: Suits behaalde dit record in een ononderbroken streak, terwijl Ozark de titel verspreid over meerdere seizoensreleases had verkregen.

Hernieuwd succes


Hoewel de oorspronkelijke release van Suits kon rekenen op een hoop lovende recensies en sterke kijkcijfers, nam de populariteit van de serie geleidelijk af. Dit had met name te maken met het vertrek van belangrijke castleden als Meghan Markle en Patrick J. Adams.Toch onthult het hernieuwde succes van de serie dat de snelle humor en verhaallijnen van de serie nog steeds werken. Bekijk Suits op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen