search
Hoe is het nu toch met de door pech achtervolgde loterijwinnaar 'Hurley Reyes' uit hitserie 'Lost'?
Series / Nieuws

Hoe is het nu toch met de door pech achtervolgde loterijwinnaar 'Hurley Reyes' uit hitserie 'Lost'?

Jorge Garcia speelde één van de hoofdrollen in de iconische serie 'Lost'.

De serie Lost, gecreëerd door J.J. Abrams, was een grote hit. Het intrigerende plot, de complexe personages en het mysterieuze eiland waarop men bivakkeerde, trokken miljoenen kijkers over de hele wereld. Een van de opvallendste personages was Hurley Reyes vertolkt door de charismatische Jorge Garcia.

Hurley Reyes, het personage dat Jorge Garcia met zoveel flair vertolkte, was een rustige en aardige man. Het meest opvallende aan Hurley was zijn loterijwinst in het verleden. Hij had ooit de loterij gewonnen met de getallen 4, 8, 15, 16, 23 en 42 maar dit bracht hem geen geluk. Integendeel, de getallen brachten steeds onheilspellende gebeurtenissen met zich mee.

Jorge Garcia


Jorge Garcia (Omaha, 28 april 1973) is een Amerikaanse komiek en acteur. Hij werd voor het eerst bekend door zijn optreden als Hector Lopez in de show Becker en speelde vervolgens de rol van Hugo "Hurley" Reyes in Lost.

Naast zijn rol als Hurley in Lost, heeft Jorge Garcia in verschillende andere populaire series gespeeld,zoals Hawaii Five-0 en Once Upon a Time. Garcia treedt ook op als stand-upcomedian.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen