search
Opvallend gerucht rond de Disney+-serie 'Only Murders in the Building'
Series / Nieuws

Opvallend gerucht rond de Disney+-serie 'Only Murders in the Building'

De legendarische Hollywoodster verscheen al eens in de serie, maar komt ze weer terug?

Aan een serie met een cast van grote Hollywood-namen, kan altijd nog een naam toegevoegd worden. Onlangs werd bevestigd dat Only Murders in the Building een vierde seizoen krijgt en misschien zien we één ster weer terug.

Het meest recente seizoen, met niemand minder dan Meryl Streep als onderdeel van de hoofdcast, heeft de lat echter bijzonder hoog gelegd. Fans vragen zich dan ook af of de actrice terugkeert voor de nieuwe afleveringen om de hoge kwaliteit te handhaven.

Wens is er overduidelijk


Met Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez in de hoofdrollen, was de serie een hit sinds de première in 2021 vanwege het leuke verhaal, het inventieve script, de satire op het true crime-genre en ook vanwege het grote aantal gastacteurs dat de revue passeerde.

Hoewel nog niets bevestigd is, deelt mede-bedenker van de serie John Hoffman dat bij het afronden van seizoen drie, Streep haar armen omhoog deed en zei "Ik kan niet wachten op seizoen vier! Als het aan Hoffman ligt is ze er volgend seizoen gewoon weer bij.

Murder Mystery


Only Murders in the Building volgt drie true crime-fans die in hetzelfde gebouw aan de Upper East Side van New York wonen. Hun levens en hun passie voor misdaadverhalen komen samen wanneer er een echte moord in hun gebouw plaatsvindtKijk alle afleveringen van Only Murders in the Building op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen