search
De wereld van Pokémon tot leven gebracht: Eerste officiële live-action trailer onthuld
Series / Nieuws

De wereld van Pokémon tot leven gebracht: Eerste officiële live-action trailer onthuld

De Japanse première van 'Fill Your Pockets With Adventure' staat gepland voor 19 oktober

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Pokémon heeft zojuist de allereerste trailer vrijgegeven voor de aanstaande live-action serie, Fill Your Pockets With Adventure.

Waar gaat de serie over?


In Fill Your Pockets With Adventure volgen we het verhaal van Madoka Akagi, die haar oude exemplaar van Pokémon Red herontdekt als ze, na een verhuizing naar Tokio, haar nieuwe appartement inricht.

De trailer toont hoe Madoka haar dagelijkse leven begint te zien als een beginnende Pokémon-trainer, waarbij ze de wereld om haar heen vergelijkt met de avonturen in het spel.

Ze gebruikt Pokémon zelfs om verbinding te maken met mensen in haar leven. De Japanse première staat gepland voor 19 oktober.



De perfecte keuze


De actrice die Madoka tot leven brengt, Nanase Nishino, is een zelfverklaarde Pokémon-fan die haar liefde voor de franchise deelt met haar personage.

Ze heeft deel uitgemaakt van de Japanse popgroep Nogizaka46 en heeft haar stempel gedrukt in de wereld van film en televisie, met opmerkelijke rollen in live-action producties zoals de Shin Kamen Rider-film van Hideaki Anno en zelfs een bijdrage aan One Piece Film: Gold.

In 2022 werd Nishino bekroond met de 45e Japan Academy Award in de categorieën 'Uitstekende Bijrol Actrice' en 'Nieuwe Acteur.'



Hoewel de internationale releasedatum van Fill Your Pockets With Adventure nog niet is onthuld, kun je ondertussen wel nog genieten van de animatie-serie op Pokémon TV.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen